eLiigan uusi kausi alkaa 3.12. – HPK:ta edustaa Oskar Hautala

Jääkiekon virallinen e-urheilusarja eLiiga jatkuu joulukuun alussa. Tälläkin kaudella mukana ovat kaikki Liiga-seurat. Jokaista seuraa edustaa yksi pelaaja. HPK:n edustaja on Oskar Hautala.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa pelattu eLiiga tekee paluun, kun sarjan toinen kausi käynnistyy joulukuun alussa. Toisella kaudella nähdään hieman uudistettu formaatti, jossa jokaista joukkuetta edustaa yksi pelaaja. Edellisen kauden tapaan runkosarja on yksinkertainen ja playoffsit pelataan Liigasta tutulla formaatilla. Otteluita on tällä kaudella mahdollista seurata seurojen tai pelaajien omilta Twitch- ja YouTube-kanavilta perjantaisin ja lauantaisin, jolloin eLiigan pelit ajoittuvat sopivasti ennen Liiga-otteluita.

HPK:ta edustaa 20-vuotias Oskar Hautala. Hautala on uusi tuttavuus eLiigassa, on viimeisen vuoden aikana ollut hyvässä vireessä ja omaa potentiaalin yllättää. NHL21 eSM-kisoissa Hautala nappasi itselleen sijan kahdeksan.

Otteluohjelma:
Runkosarja 3.12.–18.12.2021
Playoffsien 1. kierros 7.1.2022
Neljännesfinaalit 8.1.2022
Semifinaalit 14.1.2022
Pronssiottelu 15.1.2022
Finaalit 27.1.2022

Mukavan lisämausteen tulevalle kaudelle antaa edellisestä painoksesta melko reilusti muuttunut NHL 22 -peli, mikä tarkoittaa, että yllätyksiä saatetaan nähdä varsinkin alkukaudesta. Uudistetun mekaniikan lisäksi NHL 22 on myös edellistä painosta visuaalisesti näyttävämpi, joten kausi tulee varmasti tarjoamaan niin pelaajille kuin katsojillekin upeita elämyksiä. Yhdellä pelaajalla pelatessa myös yksittäisen pelaajan päivän kunto nostaa merkitystään.

Ennen sarjan alkua pelaajilla on vielä mahdollisuus vaikuttaa joukkueensa kokoonpanoon varaustilaisuuden kautta. Sunnuntaina 28. marraskuuta klo 18.00 käynnistyvässä varaustilaisuudessa pelaajat täyttävät vuorollaan rosterinsa NHL-pelaajista koostuvasta pelaajapoolista. Varaustilaisuuteen sisältyy myös oma strategiansa ja pelaajavalinnat saattavat vaikuttaa voimasuhteisiin jonkin verran.

26.11.2021 09:00

Jaa artikkeli: