Elämän ja kuoleman ottelu

TPS-HPK 25.2.2012 klo 17.00

Kerho on kovan paikan edessä. Turusta pitäisi napata voitto, jotta mahdollisuudet pudotuspeleihin säilyisivät. Kokoonpanoon on luvassa muutoksia.

Tappiot JYPille ja Bluesille tiputtivat HPK:n sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi. Eroa pleijariviivan yläpuolella oleviin Rauman Lukkoon ja Turun Palloseuraan on yhdeksän pistettä. Lisäksi SaiPa ja Tappara kärkkyvät paikkaa auringossa Kerhon yläpuolella.

HPK lähtee otteluun todennäköisesti uusitulla kokoonpanolla. Tarkkaa tietoa ketjukoostumuksista ei vielä paljastettu, mutta jotain on tehtävä, sillä Bluesia vastaan Kerho ei saanut mitään aikaan. Erityisesti ylivoimapelaaminen oli ponnetonta.

TPS nappasi edellisellä kierroksella elintärkeän vierasvoiton KalPasta. Sitä ennen turkulaiset kärsivät kolme suoraa tappiota putkeen ja joukkueen peli oli sekaisin. TPS:n trendi on ollut laskeva kevättä kohden edettäessä, joten paineet ovat valtavat myös turkulaisleirissä.

Kauden keskinäiset ottelut ovat olleet tasaisia. HPK on voittanut kolmesti ja TPS kertaalleen. Edellisen kerran Turussa pelattiin lokakuussa, jolloin HPK nappasi jatkoaikavoiton Arsi Piispasen osumalla.


Karri Salo 25.2.2012

 

25.02.2012 10:19

Jaa artikkeli: