Eetu Tuulolalle kolmen vuoden sopimus – HPK kiinnitti myös kaksi muuta laituria

HPK on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen oman kasvattinsa Eetu Tuulolan kanssa. Tuulola on 1998-syntynyt laitahyökkääjä, joka on käynyt läpi HPK:n juniorimyllyn. Isokokoinen Tuulola (190 cm / 102 kg) valittiin juuri jääkiekkoliiton perinteiselle Future Olympic Lions –huippuleirille.

HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen on tyytyväinen nuoren Tuulolan sopimukseen.
– Eetu on isokokoinen, voimakas ja erittäin röyhkeä pelaaja. Hänellä on iso potentiaali ja saa varmasti ensi kaudella mahdollisuuden pelata Liigassa.

Eetu Tuulolan omat tavoitteet ovat korkealla.
– Kaksi ensi kauden suurinta tavoitetta on murtautua liigajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon sekä alle 18-vuotiaiden MM-kisat Jenkeissä.

eetutuulola

Hyökkäykseen lisää leveyttä

HPK on solminut vuoden sopimuksen niin ikään oman kasvattinsa Joona Karevaaran kanssa. Karevaara on laitahyökkääjä, joka on pelannut neljä viimeisintä kauttaan Mestiksessä Joensuun Jokipoikien ja Kouvolan KooKoon riveissä. 28 vuotta täyttävän Karevaaran tilillä on yhteensä 131 liigaottelua, jotka hän on kaikki pelannut HPK:n paidassa. Viimeisimmät liigaottelut hän pelasi kaudella 2010-2011.

Päävalmentaja Arvonen seurasi Karevaaraa Mestiksen finaaleissa.
– Olen seurannut vuosien varrella Joonan uraa. Vanhemmalla iällä hän on tullut paremmaksi ja paremmaksi. Joona on taitava kiekon kanssa ja on hyvä maalintekijä, jonka Mestiksen lukematkin osoittavat.

Lisäksi HPK on tehnyt 2+1 –vuotisen sopimuksen laitahyökkääjä Waltteri Hopposen kanssa. Hopponen on 1996-syntynyt Espoon Bluesin kasvatti, joka on kaksi edellistä kauttaan pelannut Yhdysvaltojen junioriliigassa USHL:ssä.

Hopponen on tuttu mies Arvoselle Espoon Bluesin junioreista.
– Waltteria olen seurannut, kun hän pelasi Espoossa junioreissa. Hän on röyhkeä ja hyvin liikkuva hyökkääjä, tulevaisuuden pelaaja. Hän päätyi meille Jalosen Jukan vinkistä.

Lisäksi HPK:n edustusjoukkueen mukana kesäringissä harjoittelevat A-nuorissa viime kaudella pelanneet Teemu Kaislehto, Miro Ruokonen ja Julius Valtonen.

HPK Tiedotus 20.5.2015

20.05.2015 14:30

Jaa artikkeli: