Eelis Raatikainen aloittaa HPK:n sisällöntuottajana

HPK haki talven aikana sisällöntuottajaa viestinnän tiimin vahvistamiseksi. Uuden tehtäväkuvan sisällöntuottajana HPK:ssa täyttää Eelis Raatikainen.

HPK:n rekrytointiprosessi sisällöntuottajan palkkaamiseksi on päättynyt ja Eelis Raatikainen saapuu vahvistamaan HPK:n viestintää. Tehtävä on HPK:ssa uusi ja se luo mahdollisuuden vahvistaa HPK:n sosiaalisen median hyödyntämistä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille sekä vahvistaa HPK:n viestintää läpi kanavakentän.

– Haluamme tällä uudella rekrytoinnilla uudistaa meidän eri kanavien ja sisältöjen laatua ja määrää. Pääpointti on se, että HPK näkyy, kuuluu ja koskettaa jatkossa yhä useampaa, kertoo HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Koulutukseltaan Raatikainen on liiketalouden tradenomi ja on toiminut aiemmin markkinointi- ja viestintäasiantuntijana sekä myynnin tehtävissä. Raatikainen aloittaa työnsä maaliskuun alussa.

– Todella odottava ja kutkuttava fiilis pestin aloittamisesta! Odotan kovasti, että pääsen tuomaan uusia tuulia Kerhon sisällöntuotantoon sekä tuomaan joukkueen arkea lähemmäs faneja ja kumppaneita. Nähdään hallilla!

Raatikaisen löytää joko HPK:n toimistolta tai Pohjantähti Areenalta 1.3.2022 alkaen!
Tervetuloa Kerhoon Eelis!

24.02.2022 15:48

Jaa artikkeli: