Bluesin tahdissa

HPK-Blues 2-5 (0-1,1-2,1-2)

HPK:n harjoituskauden ensimmäinen kotiottelu päättyi Bluesin selvään voittoon. HPK ei pystynyt vastaamaan espoolaisten kovaan luisteluun kuin hetkittäin. Ainoastaan toisen erän loppupuoliskolla Kerho oli hallitsevampi osapuoli, mutta hyvä jakso tuotti ainoastaan Janne Laakkosen 1-3 kavennuksen. Ylivoimahyökkäyksestä syntyneen maalin syöttivät Marko Luomala ja Marek Zagrapan. HPK:n toinen maali syntyi ajassa 45:46. Teemu Rautiainen ampui Otto Paajasen suorasta syötöstä tilanteeksi 2-4. Heti perään syntynyt Bluesin onnekas viides maali päätti kuitenkin Kerhon orastavan loppukirin.

HPK:n kokoonpanosta olivat huilivuorossa Tuukka Mäkelä, Lauri Kärmeniemi, Jaakko Turtiainen, Juuso Honka ja Rasmus Juell.

Maalilla torjuntavuorossa oli Mikko Tolvanen.

HPK:n harjoitusottelut jatkuvat huomenna perjantaina, jolloin vastaan luistelee Kloten Flyers. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30, tervetuloa!

18.08.2011 18:49