Blues ei ole HPK:n lempimusiikkia

HPK-Blues 5.2. klo 18.30. Käsiä yhteen hallilla!

Espoosta kajahtaa lauantaina. HPK saa vastaansa kolme viime otteluaan voittaneen Bluesin. HPK sen sijaan on orastavassa tappioputkessa ja koittaa sen katkaista kotiyleisön edessä.

-Tekisi erittäin hyvää voittaa tämä peli kotona, jotta saataisiin tauolle hyvä asenne harjoitteluun, kommentoi valmentaja Harri Rindell.

HPK kärsi tappion tiistaina kotonaan Jokereille ja myös HIFK nappasi Helsingissä pisteet Kerholta. Jokereita vastaan HPK voitti maalipaikat selvästi ja HIFKiäkin vastaan laatupaikkoja oli tehdä enemmän maaleja.
-Pitää tulla hemmetin paljon röyhkeämmäksi jos meinaa maalin tehdä. Molemmissa otteluissa (Jokerit, HIFK) 5 vs 5 –maalipaikat oli meille. Maalinteossa ollaan oltu huonoja.

Perjantaina HPK jätti kokonaan jääharjoituksen väliin kovaa rasitusta silmällä pitäen. Meneillään on jo viides kolme peliä sisältävä viikko putkeen.

Lääkäri avainasemassa

Espoon Blues on viime otteluissaan kukistanut sekä Kärpät, että Ässät. Yksi voiton takuumiehiä on ollut loistavia otteitaan jatkava maalivahti Iiro Tarkki. Bluesissa on myös mielenkiintoisia persoonia. Puolustajien pistepörssissä viidentenä oleva Jere Karalahti kiinnittää katseita aina ja siirtoikkunan sulkeutuessa myös persoonallisesta pelityylistä tunnettu Patrik Lostedt palasi Espooseen.

Harri Rindell vahvisti perjantaina, että Ville Viitaluoma on vielä ainakin lauantain pelistä sivussa. Kokoonpanoon ei ole odotettavissa suuria muutoksia HIFK-pelin jälkeen.
-Lääkäri on tällä hetkellä tärkein toimihenkilö joukkueelle. Nytkin odottelen soittoa lääkäriltä koskien paria pelaaja, Rindell kommentoi perjantaina.

Joukkueiden kokoonpanot on nähtävissä tästä.

Niklas Heinonen04.02.2011 18:22

Jaa artikkeli: