BioRex otteluennakko TPS-HPK 19.2.2022

HPK pelaa viikon viimeisen ottelunsa Turussa TPS:ää vastaan tänään. Alla on herkullinen 4-2-voitto HIFK:sta Pohjantähti Areenan perjantai-illassa. Voitollaan HPK kipusi jo viidenneksi sarjataulukossa ja onkin ottanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan kahdeksan voittoa. Myös kotijoukkue TPS on napannut kolme voittoa putkeen ja on Liigassa

HPK:n varakapteeni Tommi Tikka oli lauantaiaamuna tyytyväinen perjantain otteisiin.

– Huippujengiä vastaan pystyimme pelaamaan tosi hyvin. Tasainen, tosi kova peli ja tosi hieno voitto.

Tikka on kirjauttanut tällä kaudella 22 pistettä ja on vain neljän pisteen päässä omasta 2018-2019 kauden piste-ennätyksestään Sportin paidassa.

– Aika tasaisesti olen pystynyt suorittamaan ja pelaamaan hyvällä tasolla tällä kaudella. Jos miettii aikasempia kausia niin en usko, että oon muuttanut oikeestaan mitään. Nyt on ehkä ollut vähän enemmän paikkoja ja sitten on myös saanut tehoja aikaiseksi mukavasti, kertaa Tikka.

HPK on sarjassa viidentenä. Se on ehkä yllättänyt monet. Tikka tietää, miksi Kerho on kiinni suorassa pudotuspelipaikassa.

– Meillä on aika sitkeä joukkue, joka tietää, mitä meiltä vaaditaan ja miten me pystytään voittamaan pelejä. Isoin asia on se, että tiedetään mitä kautta voitot tulee. Me ollaan duunarijengi, me tehdään paljon töitä, ollaan sitkeitä ja pelataan kovalla luonteella ja puolustuspelin kautta meidän jengillä pystyy repiin voittoja. Me tiedetään, mitä voittaminen vaatii.

TPS on Tikan mukaan laadukas joukkue, jonka kanssa saa olla tänäänkin tarkkana.

– Pitää olla hereillä siinä alussa, he ovat levänneet eilen ja tulevat varmasti kovaa päälle. TPS on aina kova joukkue ja Turussa ei  koskaan ole helppo paikka. Meillä on hyvä mahdollisuus kuitenkin, pelataan vaan meidän omaa juttua.

Tikalla on joukkueelleen yksi tärkeä viesti iltaan.

– Työhaalarit niskaan.

HPK:n kokoonpano 19.2.2021

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Arto Laatikainen (~1 vko)
Ryan Johnston (päivä kerrallaan)

Daniel Lebedeff (ei arviota)

Lainalla Ilveksessä:

Jere Jokinen

19.02.2022 12:16

Jaa artikkeli: