BioRex otteluennakko Lukko-HPK 3.3.2018

HPK matkustaa lauantaina Lukon vieraaksi. Perjantaina Lukko oli huilivuorossa, mutta HPK pelasi hyvän ottelun kotonaan, ottaen voiton Vaasan Sportista lukemin 3-1. Lukon edellinen ottelu on keskiviikolta, jolloin se haki jatkoaikavoitolla kaksi pistettä Helsingistä.

Kerhon ylivoima oli perjantaina kohdillaan. Teemu Turunen, Miro Karjalainen ja Eetu Tuulola tekivät maalinsa nimenomaan ylivoimalla. HPK:n valmentaja Antti Miettisen mukaan lauantaina vastassa on samanlainen alivoima.

– Perjantaina teimme ylivoimaan pientä hienosäätöä ottelun kuluessa ja sieltä löytyi kohdat, joista luoda paikkoja. Samankaltaisia juttuja on tänään tarjolla, scouttauksen perusteella Lukko pelaa samantyylistä alivoimaa kuin Sport.

Vastustajana Lukko on Miettisen mukaan välillä jopa ylikontrolloiva kiekon suhteen.

– Lukko on hyvin liikkuva joukkue, joka tykkää pitää kiekkoa todella paljon. He tekevät jättöjä omiin ja meidän tulee olla aktiivisia ja jopa aggressiivisia karvauksessa.

Kokoonpanoon ei ole tulossa juurikaan muutoksia, samat pelaajat jatkavat. Totuttuun tapaan Emil Larmi vartioi Kerho-maalia.

Harri Kainulainen ja Jesper Lindgren ovat edelleen loukkaantuneiden listalla.

Kannattajat myös mukana matkalla

HPK Kannattajien runkosarjan viimeinen reissu suuntautuu myös Raumalle. Lähes 60-päinen äänekäs ryhmä on lähdössä jälleen liikkeelle hyvällä fiiliksellä.

– Kausi on ollut pitkä, mutta jälleen tänään lähdetään liikkeelle iloisin mielin! Iso kiitos kaikille tänään ja koko kauden aikana Kannattajien reissuilla mukana olleille, kiitellään Kannattajien leiristä.

HPK Kannattajat Hakametsässä megamatkalla 18.11.2017. Kuva: Tero Kivistö

Kumppanijoukkueet iskevät yhteen ennen Liigaottelua

HPK:n ja Lukon kumppanijoukkueet pelaavat vastakkain ennen Liigaottelua Raumalla Tuki areenalla. HC Lamppu ja HC Lehväs harjoittelevat ahkerasti viikottain. Edellinen joukkueiden kohtaaminen päättyi hämeenlinnalaisten “murskavoittoon” lukemin 7-4.

Kerhon kumppanijoukkueesta löytyy hurja määrä kokemusta. Mukana iltapäivän kokoonpanossa on maailmanmestari Palo ja Liigakokemusta roppakaupalla. HC Lampun pääteema kumppaniottelussa on varjella omaa maalia ja pelata maalivahti Anssi Nykoppille nollapeli.

HC LAMPPU TÄNÄÄN:

Juha Kallioinen – Pasi Lahtinen – Petri Keskitalo
(Eversheds – Kalastuskolmio – Jatke)

Kai Rautio – Niko Karlen
(Adecco – Työpalvelu Voima)

 

Samuli Wrangell – Miika Liljedahl – Marko Palo
(Special Guest – Praecom – Citykivi)

Sami Matinkari – Mika Kannisto
(HPK Liiga – Linnan Kehitys)

 

Anssi Nykopp & Pekka Lahtinen
(Everstin lounasravintola – Heimon Kala)

03.03.2018 12:36

Jaa artikkeli: