BioRex otteluennakko KooKoo-HPK 28.8.2020

HPK matkaa KooKoon vieraaksi perjantai-illan myöhäisotteluun, kun kiekkoa isketään preseasonilla jäähän vasta klo 19.30.

HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikainen oli ensimmäisen ottelun jälkeen tyytyväinen nousujohteiseen peliin, vaikka se hieman sekavaa välillä olikin. Kaksi viikkoa sitten pelatun ensimmäisen harjoitusottelun jälkeen HPK on keskittynyt vahvasti oman pelisuunnitelmansa harjoitteluun.

– Tänä iltana pitää näkyä se, että olemme käyneet pelisapluunaamme enemmän läpi ensimmäisen harjoitusottelun jälkeen. Myös hyökkäyspelin teemoja olemme teroittaneet nyt menneen parin viikon aikana.

HPK:n ykköskenttä säilyy identtisenä parin viikon takaiseen. Juuso Ikonen hyökkää laidoillaan Jere Innala ja Valtteri Puustinen. Ensimmäisessä harjoitusottelussa kolmikko kirjautti yhteensä pisteet 2+6.

– Kyllä ykkökentältä odotetaan saman tyylistä peliä ja sitä kautta myös tulosta, koska he pystyvät siihen. Ketju on pelinopea ja pelirohkea, he ovat kaikki taitavia pelaajia, kiekko ja jalat liikkuvat.

HPK:n maalia vartioi Kouvolan illassa Daniel Lebedeff. Heinäkuun lopussa joukkueeseen liittynyt Lebedeff on nähty suomalaisella kiekkoareenalla tositoimissa viimeksi HIFK:n U16 ja U18-joukkueissa kaudella 2014-2015. Viisi vuotta valtameren takana riitti tältä erää ja Lebedeffin on jälleen aika pelata Suomessa, nyt oranssissa.

– Daniel on tullut hyvin sisään joukkueeseen ja tehnyt päivästä yksi asti loistavalla asenteella töitä maalivahtivalmennuksemme kanssa. Hyvä saada hänelle ensimmäinen Kerho-peli tänään. Toivottavasti hän nauttii pelistä, eikä ota turhia paineita.

HPK:n rosterin liigakokemus nousee huomattavasti edelliseen peliin verrattuna, kun mm. kapteeni Markus Nenonen, Tommi Tikka, Elmeri Eronen ja Henri Kanninen siirtyvät katsomosta kentälle. Voidaan siis olettaa, että kokemus poistaa ensimmäisen pelin sekavuutta.

– Toki heille on myös kulunut kuukausia viime otteluista, mutta ovat päässeet pelisuunnitelmaa harjoittelemaan jo ennen ensimmäistä otteluaan. Pelin jälkeen se sitten tiedetään, miten meni, päättää Tiilikainen.

Ottelusta ei tehdä tv-tuotantoa. Ottelun tapahtumia seurataan HPK:n Twitter-kanavalla (Pallokerho) urheilujohtaja Mika Toivolan kommenttien kera.

Lue lisää tapahtuman ennakkotiedoista KooKoon verkkosivuilta.

28.08.2020 13:32

Jaa artikkeli: