BioRex otteluennakko ja kokoonpano HPK-HIFK 25.9.2021 – Sinkkonen

HPK saa lauantaisaunaan vieraita Helsingistä ja kiekko isketään jäähän klo 18.30. Eilinen tappio on pyyhitty pöydältä ja uuteen matsiin lähdetään yhtä pirteästi kuin joukkueenjohtaja Sinkkonen on avannut päivänsä. BioRex otteluennakossa eilisen tilastoja, vakioaihe YV:tä ja tietysti illan ennakointia! Kokoonpano ja anniskelualueiden infoa alla.

Liput iltaan tästä

HPK:n kokoonpano 25.9.2021

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Ryan Johnston (päivä kerrallaan)
Daniel Mäkiaho (2 vko)

FPS:n kokoonpanossa toistaiseksi:

Atso Lehtinen
Jere Jokinen
Valtteri Suni

E-katsomon anniskelualue

Jatkossa Everstin anniskelualue on 170-paikkainen eli nykyhetken maksimissaan. Normaalitilanteessa parvella on 340 anniskelupaikkaa.

“Kalustimme” ja “sisustimme” Everstin uudelleen – valittu tyylisuuntaus on vihvateikas, värikäs ja sekava, mutta se täyttää hienosti kaikki ravintoloille annetut ohjeet ja rajoitukset! Tuolit ja juomien laskutasot ovat siis valmiina teitä varten! Palautimme E-lipan eteläisen päädyn kioskiin jälleen alkoholijuomat!

Anniskelualue on laajimmassa mitassaan nyt, mutta katsomoanniskelu ei edelleenkään ole sallittua, pöytätasojen puuttumisen vuoksi. Myöskään tupakointipaikalla E-katsomon takana ei voi anniskella tai nauttia alkoholijuomia.

KAKUTI & Kerho-ravintola

KAKUTIn ja Kerho-ravintolan yhdistävä terassi on mainio paikka nauttia virvokkeista, sillä lauantaiksi on jälleen luvattu hyvää terassikeliä! Osta siis virvoke Kerho-ravintolan ja KAKUTIn tiskiltä ja suuntaa suoraan terassille, näin vapautamme asiakaspaikkoja käyttöön niille, jotka ovat vasta saapumassa ravintolaan.

Kerho-ravintolan ja KAKUTIn jättiterassilla on 600 asiakaspaikkaa ilman rajoituksia.

O’ranssi

D-katsomoiden takana palveleva O’ranssi-ravintola saa myös lisäpaikkoja lauantaiksi. Uudet istumapaikat erottuvat varmasti edukseen!

Kiitos avustanne kalustamisessa: Hämeenlinnan Liikuntahallit, Kuljetus ASP ja HPK-Juniorijääkiekko!

Liput iltaan tästä

25.09.2021 13:37

Jaa artikkeli: