BioRex-otteluennakko Ilves-HPK 11.3.2023 – haastattelussa Aleksi Mustonen ja Eetu Liukas

Playoffs-paikka ratkeaa kauden viimeisessä runkosarjaottelussa. HPK matkustaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi otteluun, johon on myyty yli 12 000 lippua. Lauantai-iltana edessä on todella huikea kiekkonäytelmä, jota vahtaa varmasti kaikki kynnelle kykenevät oranssin kannattajat. Ilveksellä ei ottelussa ole panosta, sillä joukkue tulee tuloksesta riippumatta olemaan runkosarjassa toinen. HPK:lla ei sen sijaan voisi enempää panosta olla, sillä kolmen pisteen voitolla Hämeenlinnassa pelataan keväällä playoffs-kiekkoa! Kaikki muut mahdolliset lopputulokset tarkoittavat sitä, että pitää seurata Kärpät-Jukurit sekä TPS-KooKoo otteluiden päättymistä. Muut ottelut alkavat tuntia myöhemmin kuin Kerhon peli, eli kello 17. Mikäli HPK päätyy tasapisteisiin KooKoon tai Jukureiden kanssa, on kausi päätöksessään. Molemmat joukkueet ovat keränneet enemmän suoria voittoja kuin HPK ja tällöin olisivat sarjataulukossa edellä. Tätä matematiikkaa ei kuitenkaan haluta HPK-leirissä harrastaa, sillä joukkue lähtee hakemaan illasta kolmea pistettä!

HPK ja Ilves ovat pelanneet kolme keskinäistä ottelua kuluvalla kaudella. HPK on voittanut näistä kaksi, yhden kotona ja yhden vieraissa. Vierasvoitto tuli voittolaukauskilpailun päätteeksi alkusyksyllä. Ottelut ovat olleet vauhdikkaita ja tapahtumia on riittänyt, tätä todennäköisesti on luvassa myös illalla, kun tulospaineeton Ilves tulee suurella todennäköisyydellä hyökkäämään ahnaasti.

Joukkueiden edelliset keskinäiset kohtaamiset:

3.2.2023 HPK-Ilves 4-2
1.12.2022 HPK-Ilves 0-4
1.10.2022 Ilves-HPK 2-3 (vl)

 

BioRex-otteluennakkohaastattelussa eilen maalit tehneet Aleksi Mustonen sekä Eetu Liukas!

 

HPK:n kokoonpano 11.3.2023

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Niclas Tenhovuori (1 vko)
Julius Reini (viikko kerrallaan)
Miro Karjalainen (toistaiseksi)
Joel Janatuinen (kauden loppuun sivussa)
Valtteri Savolainen (kauden loppuun sivussa)

 

Mikäli HPK ottaa illan päätteeksi paikan playoffs-kevääseen, alkavat sen pelit maanantaina vierasottelulla. Ensimmäinen playoffs-kotiottelu olisi tuolloin vuorossa heti tiistaina 14.3. klo 18:30 Pohjantähti Areenalla!

11.03.2023 10:23

Jaa artikkeli: