BioRex otteluennakko HPK-Tappara 19.1.2018 – Karjalainen A.

BioRex otteluennakko: HPK saa vastaansa hieman yskähdelleen Tapparan perjantai-iltana. Maaliin asettuu Spengler Cup -teemaisessa ottelussa Antti Karjalainen. Andy kertoo ennakkohaastattelussa mm. mikä on pahinta ja parasta, mitä puolustava pelaaja voi hänen edessään tehdä ja ennakoi Tapparan olevan keskimääräistä taitavampi vastustaja.

Katso alta lisätietoja ottelun viihdepuolesta!

Osta liput Spengler Cup -teemaiseen perjantai-illan taistoon tästä!

[db-video id=k03df1mw]

 

Kerho-ravintolan Happy Hour

Iloista tuntia tai puoltatoista juhlitaan 17.00-18.30 Kerho-ravintolassa:
OLUT 4,00 € (norm 6,50 €)
LONKERO 5,00 € (norm 7,00 €)

Tarjoilemme minipretzelsejä juomien kera!

Terassilla on ottelun aikana myynnissä glühweinia 6,00€ ja bratwurstia 2,00€.

Livemusiikkia ottelussa

VMTK -orkesteri panssariprikaatista elävöittää illan ottelua! Bändi esiintyy Kerho-ravintolassa ennen matsia ja viihdyttää myös ottelun aikana! Poikkeuksellisesti musiikkia saattaa kuulua myös pelin ollessa käynnissä! Tämä, jos mikä on keskieurooppalaisuutta parhaimmillaan!

Ole valmiina tunnelmaan ja luo sitä itse myös Viherpoikien tarjoamilla kannustusläpsyttimillä! Tämäkin tuttua Spengler Cup -otteluista!

Poikkeuksellisesti kaikki HPK:n normaalisti ennen ottelua esittämät videot jäävät pois. Ottelujuontaja Peter Petro vetää katsomoiden välisiä kannustuskisoja ennen kuin joukkueet saapuvat jäälle. Mikäli kannustat Tapparaa, saat myös oman vuorosi, sillä tällä kertaa myös vierasjoukkue kuulutetaan asianmukaisesti Spengler Cupin tyyliin jäälle.

Nauti kiekkoviihteestä
– tule hallille luomaan tunnelmaa!

Liput Spengler Cup -teemaiseen HPK-Tappara -otteluun tästä!

HPK-Tappara
pe 19.1. klo 18.30

#illallahallille

18.01.2018 15:57

Jaa artikkeli: