BioRex otteluennakko HPK-Sport 18.12.2019 – Pennanen ja Kunyk

HPK kohtaa Sportin viimeisessä kotiottelussaan ennen joulua. Illan otteluisäntä HTT Computers ja Lenovo arpovat katsojien kesken Lenovo-tuotteen jokaisesta HPK:n maalista. Lue lisää artikkelin lopusta.

BioRex otteluennakossa Antti Pennanen kertaa EHT-suoritukset Kerholaisten osalta, pohtii Kerhon nykytilannetta ja veikkaa maalimäärää Lenovo-pelissä. Toisessa osiossa HPK:n kultakypärä Cody Kunyk pohdiskelee Kerhon peliä ja omaa kauttaan ja veikkaa myös jaettavien Lenovojen määrää.

Liput keskiviikon Lenovo-peliin tästä!

Lenovot jakoon – Kannusta Kerho maalijuhlaan

HPK pelaa siis vuoden toiseksi viimeisen kotiottelunsa keskiviikkona 18.12.2019 klo 18.30 Vaasan Sportia vastaan. Jaossa jäällä on jälleen tärkeät kolme sarjapistettä, mutta katsojille panos on myös huikea!

Otteluisäntä HTT Computers ja Lenovo ovat hallinneet kaksi vuotta Liigan parasta katsojapalkintoa. Keskiviikkona he pistävät vielä paremmaksi.

Normaalit HTT-Lenovo -säännöthän ovat arkipeleissä seuraavat: HPK:n viidennen maalin jälkeen arvotaan Lenovo-tietokone kaikkien sisäänluettujen lippujen ja kausikorttien kesken. Lauantaisin arvotaan Lenovo-tabletti kolmannen maalin jälkeen ja tietokone viidennen maalin jälkeen.

Lenovo-pelissä 18.12. jokaisesta maalista tuotepalkinto

Keskiviikkona 18.12. HPK:n maalit 1 ja 2 ovat Lenovo-tabletin arvoisia maaleja, maali 3 on tietokone, maalit 4 ja 5 tabletteja ja jälleen maali numero 6 tarkoittaa tietokonetta. Tämä jatkuu järjestyksessä niin pitkälle kuin maaleja riittää!

Nyt jos koskaan kannattaa tulla kannustamaan HPK suureen maalimäärään!

Liput Lenovo-peliin tästä!

 

17.12.2019 21:56

Jaa artikkeli: