BioRex-otteluennakko HPK-Sport 17.9.2022 – haastattelussa Aleksi Mustonen

HPK pelaa tänään kotona ensimmäistä kertaa Liiga-kaudella 2022-2023! Vieraaksi asettuu rannikolla tukikohtaansa pitävä Vaasan Sport. Joukkueilla on samanlainen rekordi kauden alusta; yksi voitto ja yksi tappio. Sport voitti avauskierroksella JYPin, mutta hävisi edellisen illan ottelussa Ilvekselle. HPK puolestaan otti tappion Helsingistä keskiviikkona, mutta kairasi taisteluvoiton Jukureista perjantai-illan koitoksessa. 

Viime kaudella Sport jäi pudotuspelien ulkopuolelle. Keskinäisissä kohtaamisissa HPK oli kaikissa etevämpi edellisen kauden mittelöissä. Tänään pyritään jatkamaan samaa trendiä kotiyleisön edessä. Liput illan kamppailuun: TÄSTÄ!

Joukkueiden kolme edellistä kohtaamista: 

(Kausi 2021-2022) 12.3. HPK-Sport 4-1
(Kausi 2021-2022) 5.3. Sport-HPK 0-3
(Kausi 2021-2022) 19.11. HPK-Sport 3-0

 

BioRex-otteluennakkohaastattelussa Aleksi Mustonen

 

HPK:n kokoonpano 17.9.2022

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Miro Karjalainen (päivä kerrallaan)
Niklas Tenhovuori (päivä kerrallaan)
Petteri Nurmi (1-3 vko)
Markus Nenonen (5-6 vko)
Jiri Pärssinen (5-7 vko)

Hotsittaako?

Hämeenlinnalainen perinneherkku on saapunut nyt myös Pohjantähti Areenan eteläpäätyyn! Hotsit ovat myynnissä eteläpäädyn rappusten viereisessä olevassa kioskissa. Junnukioski palvelee pohjoispäädyn hotsiasiakkaita! Lihapiirakat, hodarit ja paninit pysyvät edelleen valikoimissamme!

HPK Kannattajien tifo D-päädyssä!

HPK Kannattajat esittävät kauden kotiavausottelussa HPK-Sport tifon D2- ja D3- katsomoissa. Tifo tulee peittämään koko päätykatsomon sen kolmea alinta riviä lukuunottamatta. Tifo esitetään joukkueiden sisääntulon yhteydessä ja korjataan pois viimeistään aloituskiekon pudotessa, jolloin se ei estä itse pelin näkemistä. Mikäli kuitenkin haluat nähdä joukkueiden sisääntulon pyydämme teitä siirtymään siksi aikaa toisille paikoille.

HPK Kannattajat kiittää jo etukäteen D2- ja D3-katsomoiden katsojia jotka ovat mukana toteuttamassa tifoa. Yhdessä olemme Hämeenlinnan Pallokerho, se aito oranssi!

Kehittyminen jatkuu

Katsojakokemuksen kannalta kaksi tärkeää osaa jää puuttumaan kauden avauksesta. Areenan mediakuution A-puolelta puuttuu 1/6 kuvasta ja odotamme tähän varaosaa vielä ensi viikkoon. Lisäksi komponenttipulan vuoksi myöhässä on TV-verkon lisäosa, joka tuo pelikuvan areenan lukuisiin telkkareihin. Parannamme kuvan laatua ja saamme toivottavasti kauden toiseen kotiotteluun myös tämän palikan kuntoon.

Lätkäbussit kuljettavat

Varmista helpoin reitti hallille hyppäämällä lätkäbussiin! Pääset suoraan hallin oven eteen ja lähdet myös kotiin hallin välittömästä läheisyydestä! Lätkäbusseilla pääsee HPK:n kotiotteluihin Hämeenlinnan itäpuolelta, Hauholta, Tervakoskelta, Riihimäeltä ja Hyvinkäältä.

Tsekkaa lätkäbussisivulta, mistä kaikkialta bussit poimivat kyytiin!

Lipunmyynti

LIPUT TÄSTÄ!

Lippuja myydään myös Lippupisteen lipunmyyntipisteissä sekä Pohjantähti Areenan lippuluukulla klo 16.00 alkaen!

 

HPK:n edellisten otteluiden tulokset: 

16.9. Jukurit-HPK 4-5
14.9. HIFK-HPK 4-1

17.09.2022 10:54

Jaa artikkeli: