Biorex-otteluennakko: HPK-Pelicans LA 6.2. klo 17.00

HPK-Pelicans LA 6.2. klo 17.00

HPK kohtaa lauantaina Pelicansin, joka ennen perjantain Liiga-kierrosta oli sarjataulukossa yhdeksäntenä. Pelicans on HPK:n edellä 16 pisteellä.

Osta lippusi tästä!

Pelicans on timanttisessa vierasvireessä. Lahtelaiset ovat voittaneet kuusi viimeisintä vierasotteluaan mukaan lukien TPS ja Kärpät. Petri Matikaisen luotsaama Pelicans hävisi torstaisen ottelunsa kotikentällään HIFK:lle lukemin 2-5.

Pelicansin kultakypäränä häärii puolustaja Juha Leimu. Leimu on vaarallinen etenkin ylivoimalla, sillä 15 tehdystä maalistaan Leimu on tehnyt 12 ylivoimalla.

Odotettavaksi jää, palaako lahtelaisten kovanaamapakki Ben Blood kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen. Blood on pelannut tällä kaudella 25 ottelua ja kärsinyt pelikeltoja 14 ottelua.

Miettinen pisteille paluuottelussaan

HPK nappasi Vaasasta tärkeät kolme pistettä. Sport kaatui lukemin 2-4. HPK:n kultakypärä Sakari Manninen iski ottelussa kaksi maalia. Voiton takuumiehenä toimi 35 kertaa ottelussa torjunut maalivahti Samu Perhonen.

Pitkään loukkaantuneena ollut Antti Miettinen palasi HPK:n pelaavaan kokoonpanoon torstaina Vaasassa. Miettinen pelasi keskushyökkääjänä Vojtech Polakin ja Santeri Vuotin välissä. Saaliiksi tarttui heti yksi syöttöpiste Mannisen toiseen maaliin ylivoimalla.
– Alkuun oli tottakai vähän hakemista omassa pelaamisessa. Joka tapauksessa pelaaminen oli kivaa, Miettinen kertoi.

Kapteenina toimiva Miettinen kuvaili joukkueen ottaneen uuden valmennuksen hyvin vastaan.
– Kaikilla kopissa on halu näyttää ja oppia. Valmennus on tuonut uutta pelitapaa pala kerrallaan sisään ja mielestäni joukkue on omaksunut asioita hyvin.

HPK:n nuoriso-osasto on viime otteluissa ollut pirteä. Waltteri Hopponen, Miro Ruokonen ja Liiga-uran ensimmäiset ottelut pelannut Julius Valtonen ovat esittäneet ennakkoluulottomia otteita kaukalossa.

Lätkän täyteinen päivä Ritari-areenalla – Nuorten MM-pokaali paikalla

Lauantai on Rinkelinmäellä jääkiekon täyteinen. Klo 13 alkavassa Nuorten SM-liigan ottelussa kohtaavat HPK A ja Pelicans A.

Päivä jatkuu klo 15.45 Metritiski-areeenassa, kun vastakkain ovat Alumni-joukkueet HPK Hilut ja Pelicans Reippaat. Jäällä nähdään entisiä HPK:n ja Pelicansin pelaajia. Liput otteluun maksavat 5 euroa ja tuotto ohjataan suoraan HPK -08 -ikäluokan hyväksi.

Päivän kliimaksina toimii HPK:n ja Pelicansin välinen Liiga-ottelu.

Ritari-areenassa Liiga-ottelun aikana pääsee ihastelemaan myös alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuspokaalia. “Poika” sijoitetaan hallin eteläpäätyyn, jossa voit esimerkiksi napata kuvan pokaalista. Ottelun jälkeen Kerho-ravintolassa “pojan” kanssa nimikirjoituksia ovat jakamassa maailmanmestaripuolustaja Joni Tuulola sekä maailmanmestarimaalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.

Muista myös, että Ritari-areenan Kerho-shopien kaikki varastotuotteet -20 %

Koskee normaalihintaisia tuotteita, ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Ei koske verkkokauppaa.

#illallahallille

05.02.2016 14:24

Jaa artikkeli: