BioRex-otteluennakko HPK-Lukko 25.3.2022 – Joonas Tanska

HPK taistelee tänä iltana paikasta neljännesfinaaleissa! Lukko vei ensimmäisen osan 1.kierroksesta ja HPK:n on voitettava tänään varsinaisella peliajalla päästäkseen jatko-otteluun, joka pelataan erä kerrallaan virallisen ottelun päätyttyä. Jatko-ottelu päättyy maaliin. Lue artikkelin lopusta, miten 1.kierros pelataan.

Liput otteluun ovat myynnissä lippupisteen kanavissa ja Kerho-ravintolassa.

klikkaa lippukaupoille tästä!

HPK:n alku Raumalla oli reipas ja se hallitsikin ottelun avauserää. Maalit sen sijaan jäivät puuttumaan. Mikä on tänään ensimmäisen maalin merkitys ja aloittaako HPK yhtä kovaa kuin eilen? Pohtimassa illan asetelmia on Joonas Tanska.

 

 

Kokoonpano 25.3.2022

 

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

HPK on siirtynyt playoffs-aikaan sairastupatiedottamisen osalta. Näin ollen paras mahdollinen terve kokoonpano on aina askissa, kun oranssi taistelee Suomen mestaruudesta!

 

Miten 1. kierros pelataan?

Playoffsien 1. kierroksella kohtaavat joukkueet runkosarjan sijoilta 7–10. Tämän vaiheen pelijärjestelmää on tiivistetty, ja otteluparien jatkaja selviää kahdessa ottelussa. Ottelut käynnistyvät runkosarjassa heikommin sijoittuneen kotikentällä.

Ensimmäisen playoffs-kierroksen otteluissa voidaan päätyä tavanomaisesta poiketen myös tasatulokseen. Mikäli joukkueiden voitot toisen osaottelun varsinaisen peliajan jälkeen ovat tasan, pelataan heti sen jälkeen kolmas jatko-ottelu, jossa ottelusarjan voitto ratkaistaan.

Jatko-ottelu pelataan viidellä viittä vastaan, 20 minuutin erin, maalista poikki –periaatteella. Varsinaisella peliajalla tulleet rangaistukset eivät ole voimassa jatko-ottelussa. Tästä poikkeuksena toisessa ottelussa tuomitut pelirangaistukset jäävät voimaan, eikä pelirangaistuksen saanut pelaaja tai toimihenkilö voi osallistua jatko-otteluun.

25.03.2022 13:00

Jaa artikkeli: