BioRex otteluennakko HPK-Kärpät 26.10.2019 – Pennanen

HPK ja Kärpät iskevät yhteen lauantai-illan huippuottelussa. Lue alta huomiot illan pelistä. BioRex otteluennakossa HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen pohdiskelee erikoistilannepelaamista ja sen tärkeyttä Liigassa ja antaa arvionsa Kerhon uudesta puolustajasta Santeri Lukasta!

Pohjoispäädyssä Kärppää

Kärppien kannattajia saapuu Pohjantähti Areenalle noin 300. Seisomapaikat normaalissa vieraskulmakatsomossa ja B2 ja B3-katsomoiden takana on varattu Kärppien kannattajille. Normaalisti pohjoispäädyssä seisovat Kerholaiset voivat nousta kerrosta ylemmäs ja seurata ottelua pohjoisparvelta.

Jälkipelit pelataan O’ranssissa

Ottelun jälkipelit pelataan poikkeuksellisesti eteläpäädyn O’ranssi-ravintolassa. Peter Petron vetämille jälkipeleille osallistuu HPK:n joukkueesta valittu pelaaja. Kerho-ravintola ja klubi sekä KAKUTI-ravintola suljetaan ennen kolmannen erän loppua yksityistilaisuuden vuoksi. Klubiasiakkaat voivat poistua KAKUTI-ravintolan kautta ottelun päätyttyä.

Pre Game Skogsterissa

Bar Skogsterin HPK Pre gamet pelataan lauantaina klo 15.00-16.30 Skogsterissa. Tapahtuman isäntänä on Jyrki Louhi. Jykän vieraaksi saapuu näyttelijät Kari ”Hissu” Hietalahti ja Tommi Korpela. Menossa mukana myös HPK Golden Tigers Cheerleaders. Bussikuljetus PreGame asiakkaille kirkon edestä hallille klo 16.30.

Osta liput otteluun tästä!

 

26.10.2019 12:01

Jaa artikkeli: