Biorex-otteluennakko: HPK-KalPa TÄNÄÄN klo 18.30

HPK-KalPa TÄNÄÄN klo 18.30

HPK kohtaa perjantai-illan mittelössä Kuopion KalPan. KalPa on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla kahdeksan ja taistelee paikastaan kuuden joukkoon.

Tarjoamme otteluun ystävänpäivän kunniaksi liput VIIDELLÄ EUROLLA! Tarjous koskee Kerho-ravintolasta (ma-pe 8.30-17.00) sekä lippuluukulta (avoinna 1h ennen ottelun alkua) ostettavia istuma- sekä seisomalippuja (ei koske katsomoita C2-C4).

Videolla HPK:n kultakypärän Sakari Mannisen eilisen mietteet ennen KalPa-ottelua.

[db-video id=093qat0n]

 

Kerho-shopissa alkaa suuri ORANSSI ALE!

Perjantain ottelussa Kerho-shopit polkaisevat käyntiin ennen näkemättömän suuren oranssin alen! Kaikki varastotuotteet ovat edelleen loppukauden ajan -20%, mutta paljon tuotteita löytyy myös 40% ja jopa 60% alennuksella!

Muun muassa -40% tuotteita ovat collegehousut ja kylpypyyhkeet, kun taas -60% hyllystä löytyvät lasten snapbackit, varvassandaalit, huovat ja inkapipot! Lisäksi shopeista löydät tuotteita jopa yhdellä eurolla!!

Suuri oranssi ale on voimassa vain Kerho-shopeissa otteluiden aikana sekä Kerho-ravintolassa ma-pe klo 8.30-15.00. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennukset eivät koske Liigakortteja tai -kansioita.

Tule tekemään järisyttäviä löytöjä!

 

#illallahallille

12.02.2016 09:28

Jaa artikkeli: