BioRex otteluennakko HPK-KalPa 22.2.2022

HPK avaa neljän kotiottelun viikkonsa KalPaa vastaan tänä iltana Pohjantähti Areenassa. Liput tuttuun tapaan Lippu.fistä! Myös seisomakatsomot ovat nyt auki!

BioRex otteluennakkoon tavoitettiin puhelimitse HPK:n valmentaja Joonas Tanska, jolla on kaikkia Kerholaisia kutkuttavan tieto: Mikä on Daniel Lebedeffin tilanne?

– Lebedeff on poissa arviolta kolme viikkoa. Loukkaantuminen tapahtui HIFK-ottelussa, jolloin hän joutui jättämään pelin kesken. Läpiajotilanteessa tapahtunut kontakti aiheutti loukkaantumisen, kertoo Tanska.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoi tiistaiaamuna, että HPK kartoittaa maalivahtitilannetta. Vielä ei kuitenkaan tuuraajaa Lebedeffille ole ja Eetu Laurikainen kantaa vastuuta Kerhon maalilla. HPK:n varamaalivahtina toimii tiistain ottelussa U20-maalivahti Niko Heikkilä.

Neljän kotiottelun viikko pitää sisällään haasteen, mutta myös pienen helpotuksen, kun matkustamista ei ole. Tanskan mukaan erityisesti otteluiden jälkeisen matkustamisen puuttuminen luo etua.

– Otteluruuhka on kaikilla aika iso, siinä on välillä haasteita, miten saa nukkumiset ja muut käyntiin ja hoidettua. Nyt kun ei matkusteta niin nopeasti päästään tekemään palauttelut ja ruokailut ja jokainen pääsee suoraan kotiin lepäämään. Ei pelipäivänä menosuuntaan bussissa istuminen ole ongelma, kaikki ovat tottuneet siihen.

Illan vastustaja on Tanskan mukaan aktiivinen ja luisteluvoimainen.

– KalPa perustaa näihin asioihin tavallaan monet taktiset juttunsa. Se tarkoittaa paineistamista puolustuspelissä ja kovaa takakarvausta. Sitten taas hyökkäyspelissä KalPa muuttaa nopeasti hyökkäyssuuntaa ja osallistuu koko viisikon voimin siihen. Lisäksi heiltä löytyy taitoa ja ennen kaikkea ominaisuuksia siihen pitkään hyökkäysalueen pelaamiseen. Meidän pitää samoilla aseilla vastata riittävällä tasolla.

Tanskan mukaan on yksi asia, joka illalla oranssipaitaisten tulee muistaa.

– Aloitteellisuus. Meidän pitää tehdä tänään aloitteita, ei vierasjoukkueen.

Ravintolarajoitukset jatkuvat osittain

Ravintolarajoituksien jatkuessa ainakin ensi viikon ajan, E-katsomoihin ja Klubille vaaditaan koronapassi. Koronapassi on ainut keino mahdollistaa anniskelu E-katsomoiden puolella ja vastata klubipaikkojen kysyntään. Tarkastamme koronapassit E-katsomoiden rappusissa ja Klubin ovella.

Koronapassia EI tarvita tapahtumaan saapumiseen tai muihin ravintoloihin.

HPK kokoonpano 22.2.2022

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Arto Laatikainen (päivä kerrallaan, tutkimukset jatkuvat)
Daniel Lebedeff (~3 vko)

22.02.2022 12:21

Jaa artikkeli: