BioRex otteluennakko HPK-Ilves 2.2.2022

BioRex otteluennakko sukeltaa tänään tilastojen maailmaan. HPK ja Ilves palaavat tositoimiin molempien oltua viime viikolla koronatartuntojen vuoksi sivussa. HPK:lta siirtyi viime viikolla kolme ottelua ja Ilvekseltä kaksi viikonlopun matsia. Molemmat joukkueet ovat jälleen valmiita asettumaan viivalle, joukkueiden kokoonpanot julkaistaan tuttuun tapaan klo 13.00.

HPK ja Ilves ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Syyskuussa Ilves teki selvää jälkeä Kerhosta Tampereella lukemin 6-1 ja joulukuussa oli Kerhon vuoro raadella villikissat Pohjantähti Areenassa lukemin 5-1. Tapaninpäivälle merkitty kolmas kohtaaminen siirrettiin yleisörajoitusten vuoksi ja viimeinen keskinäinen runkosarjassa nähdään Tampereen Nokia Arenassa ensi viikon perjantaina.

Parhaat tehomiehet

Runsasmaalisissa peleissä useat pelaajat pääsivät tietysti pisteille. Kahden maalin miehiä keskinäisissä peleissä on kolme. Ilveksen Nicholas Baptiste maalasi kahdesti Tampereella ja Tommi Tikka vuorostaan kahdesti Hämeenlinnassa. Arto Laatikainen näytti kokemuksellaan hauista ja teki maalin molemmissa keskinäisissä.

Eniten syöttöpisteitä (3) ovat keränneet Les Lancaster ja Juuso Ikonen. Kaksi syöttöpistettä vyölleen ovat merkinneet Ilveksen Balazs Sebok, Joni Ikonen ja Panu Mieho, Kerhosta Arttu Pelli ja Ryan Johnston.

Työn sankarit

Molemmissa keskinäisissä otteluissa Ilveksen Jaakko Parikka on pelannut yli 20 minuuttia. Kerhon työn sankari oli Tampereella Arttu Pelli hurjalla 23:50 peliajalla ja vierellä luutinut Petteri Nurmi komppasi lukemalla 21:50. Pelli luisteli myös Tampereella reilusti eniten 5480, mikä on yli kilometrin enemmän kuin Ilveksen eniten luistellut Santeri Virtanen.

Eniten joulukuun matsissa luisteli Antti Pihlström, yhteensä 4700 metriä.

Tolppien välissä

Eetu Laurikainen ja Daniel Lebedeff jakoivat torjuntavastuun kutakuinkin puoliksi syyskuussa Tampereella. Ottelun puolivälissä tilanteessa 4-0 Laurikainen vaihdettiin Lebedefiin. Joululuussa Lebedeff torjui vakuuttavan 5-1 voiton upealla 96,3 torjuntaprosentilla.

Ilveksen maalivahdit jakoivat aiemmissa peleissä torjuntavastuun peli kerrallaan. Tampereella 97,06 prosenttisesti torjui Marek Langhamer ja Hämeenlinnassa Vadim Zherenko jäi Kerhon tulituksessa vaatimattomaan torjuntaprosenttiin 76,19.

Kuntopuntari

HPK pitää tiukasti kiinni playoffs-paikasta ja on tällä hetkellä sijalla seitsemän sarjataulukossa pistein 61. HPK on pelannut vasta 36 ottelua, kun joillakin joukkueilla niitä on jo yli neljäkymmentä (SaiPa, Jukurit, Kärpät 42) ja on piste per ottelu sarjataulukossa sijalla viisi. Ilves sen sijaan johtaa Liigan runkosarjaa yhteensä 78 sarjapisteellä ja on pelannut 39 ottelua.

HPK on pelannut vuoden 2022 puolella kuusi ottelua. Niistä on kertynyt pisteitä yhteensä 13 pisteettä. Ilveksen saldo tältä vuodelta on seitsemän ottelua ja 18 pistettä.

Illan menu

Jos herkkua on tarjolla kentällä, sitä on myös tarjolla Kerho-ravintolassa! Voit varata itsellesi pöydän ja nauttia pelistä kera herkullisen menun! Myynnissä ovat Kerho-ravintolan pöydät sekä KaKuTin pöydät ja Akvaariotila, joista on suora näkyvyys jäälle. Ravintolassa ottelua seurataan screeniltä.  Jokaiseen myytyyn paikkaan sisältyy ribsit, wingsit, uuniperunat, Aura-majoneesi ja paprikamajoneesi sekä coleslaw. Varsin vahva oranssi suositus tälle!

Katso verkkokaupastamme, mitä on vielä jäljellä!

Tiesitkö?

Pari asiaa on hyvä tietää. Ensinnäkin, Joel Janatuinen viettää tänään 27-vuotissyntymäpäiviään. Iskeekö laituri juhlapäivän kunniaksi maalin tai pari?

Toinen merkittävä tieto on se, että BioRex elokuvateatterit ovat avoinna! Tsekkaa elokuvatarjonta ja varaa paikkasi huippuelämyksiin!

Kokoonpano 2.2.2022

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Antti Pihlström (päivä kerrallaan)
Arto Laatikainen (päivä kerrallaan)
Henri Kanninen (päivä kerrallaan)

Maajoukkueessa

Mario Grman

Kiekko jäähän poikkeuksellisesti jo klo 18.00!
#KohtaMennään

 

02.02.2022 10:46

Jaa artikkeli: