Biorex -otteluennakko: HPK-HIFK TÄNÄÄN klo 17.00

HPK-HIFK TÄNÄÄN klo 17.00

HPK:ta vastaan lauantaina asettuva Helsingin IFK ei ole se Liigan helpoin vastustaja. IFK on Liigan runkosarjan kärjessä ja yksi tämän kauden Suomen mestari – ehdokkaista.

Vielä ennen torstaina kierrosta helsinkiläiset lipuivat viiden ottelun voittoputkessa ja peräti 13 ottelun mittaisessa pisteputkessa. Edellinen pistemenetys joukkueelle tuli 30.1., kun HPK ryösti voittolaukauksilla voiton Helsingin jäähallista.

HIFK kärsi torstaina kotonaan 1-4 –tappion Tampereen Tapparalle. Kovatasoisessa ottelussa Tappara riisui helsinkiläiset aseista ja nappasi vakuuttavan voiton itselleen.

Kovia kokenut HPK

HPK:n joukkue koki muutoksia siirtorajan umpeuduttua. Sakari Manninen, Juhani Jasu ja Vojtech Polak vaihtoivat maisemaa. Ratkaisut pelaajamyynneistä kirpaisivat, mutta ne olivat välttämättömiä.

Nyt on kuitenkin nuorien aika näyttää. Miro Ruokonen käytti tilaisuuden hyväkseen iskemällä keskiviikkona Raumalla HPK:n ainokaisen. HPK:n ilme oli Lukko vastaan oli taisteleva ja tuloksena lähti mukaan myös yksi sarjapiste.
− Tasainen kiekkopeli tämä oli. Alkuun pelattiin oikein hyvää kiekollista peliä. Harmittaa Lukon saama tasoitusosuma. Oman joukkueen työmoraaliin pitää olla erittäin tyytyväinen, päävalmentaja Olli Salo kommentoi.

Ottelun kokoonpanot näet klo 13.00 tästä.

#illallahallille

20.02.2016 12:38

Jaa artikkeli: