BioRex otteluennakko HPK-HIFK 18.2.2022

Perjantai-ilta, HIFK ja Pohjantähti Areena. Tämän parempaa illanviettosuunnitelmaa tuskin Suomesta löytyy. BioRex otteluennakossa HPK-kapteeni Markus Nenonen!

Jos mielit mukaan, kannattaa klikata reippaasti Lippupisteen verkkokauppaan lippuostoksille. Viranomaispäätöksellä Pohjantähti Areenan koko kapasiteetista 50 % on käytössä ja seisomakatsomot suljettu. Seisomakatsomoon kausikorttinsa ostaneet voivat istua katsomossa A4, kannattajakausikorttilaiset käyttävät katsomoa D1.

Tapahtumassamme on maskisuositus! Käytäthän myös tarjoamaamme käsidesiä sisääntuloissa.

Koronapassia ei kysytä Pohjantähti Areenan sisäänpääsyssä, mutta E-katsomoissa se on käytössä. Lue lisää alta. 

E-katsomot ja Eversti

Tarkastamme koronapassit kaikilta E-lipalle saapuvilta, jotta E-katsomoiden anniskelu katsomon puolella voi jatkua jälleen normaaliin tapaan. Ilman passia ei anniskelukatsomossa voitaisi anniskella. Koronapassi on saatavilla näytettäväksi omakanta-palvelussa.

Henkilöllä pitää siis olla todistus koronarokotuksista (2/2 tai 3/3), todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.

Koronapassia ei kysytä ottelutapahtumassamme sisäänpääsyssä eikä muissa ravintoloissa kuin E-lipalla.

Klikkaa lippukauppaan!

Kapteeni ennakoi tiukkaa iltaa

HPK:n kapteeni Markus Nenonen oli sairastuvan puolella viime viikon tiistaina, kun HPK haki voiton rankkareilla Nordikselta. Kapteeni tunnustaa, että pelaavassa kokoonpanossa jännittää vähemmän pelin aikana.

– Hyvää taistelua oli CMoren kautta katsottuna. Ei oltu parempia välttämättä koko 60 minuuttia, mutta venyttiin ja rankkareilla hieno voitto. Jännittää kyllä enemmän katsoessa kuin pelatessa. Ehkä välillä aloin vähän pelaamaankin kotona, et hei tuolla ois ollu vapaana tai syötä tai lauo. En tunnusta olevani katsomovalmentaja, mutta paljon enemmän jännittää silloin, kun ei voi itse vaikuttaa peliin, kertoo Nenonen.

HPK on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena, vain kahden pisteen päässä vitossijasta. Ovi suoraan pudotuspelipaikkaan on selkeästi raollaan. Kapteenin mukaan joukkue ei tähyile sarjataulukkoa päivittäin.

– Ei se kyllä päivittäisissä puheissa ole. Kaikki tiedostaa, että on tiukka sarja ja pelejä vielä jäljellä. Nyt on hienoa aikaa, pelataan ja kun ei pelata, palautellaan. Tiedämme, että nyt on tiuha tahti, jokainen peli on tärkeä ja napsimalla pisteitä on mahdollisuus päästä vaikka mihin.

Illan vastustajan pahimmat ja parhaat puolet tulevat apteekin hyllyltä.

– Pahinta HIFK:ssa on yksilötaito ja parasta Paajanen, nauraa Nenonen.

Myös resepti iltaan on selvä. Kun joukkue tänään klo 18.28 astelee jäälle, kapteenin sanat kaikuvat varmasti jokaisen pelaajan korvissa.

– Tärkeintä tänään on tiivis viisikko, linjaa Nenonen.

HPK:n kokoonpano 18.2.2022

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Arto Laatikainen (~1 vko)
Ryan Johnston (päivä kerrallaan)

18.02.2022 12:28

Jaa artikkeli: