BioRex-otteluennakko HIFK-HPK 20.1.2023 – haastattelussa Oliver Kiljunen

HIFK:lla 125-vuotisjuhlaottelu Helsingissä ja Kerho pääsee vieraaksi näihin juhliin! Juhlaottelunsa kunniaksi tähtipaidoissa pelaavat helsinkiläiset ovat sarjataulukossa kaksi pykälää Kerhoa alempana ja pisteen vähemmän keränneenä, mutta samalla kolme ottelua vähemmän pelanneena. Molemmat joukkueet tulevat taistelemaan kauden viimeisellä kolmanneksella pudotuspelipaikoista, joten tänään on tärkeä ilta edessä! Sijoilla 8-14 majailevat joukkueet ovat yhdeksän pisteen sisällä, joten sarjataulukon jälkimmäinen puolisko on todella tiukka. Kerhoa taulukossa pykälää ylempänä on Jukurit kaksi pistettä edellä, joten tänään HPK:lla on sauma napata yksi sijoitus ylöspäin.

HPK:lla on allaan hieno kotivoitto KalPasta, kun taas HIFK lähtee iltaan kotitappio niskassaan, kun joukkue hävisi JYPille jatkoajalla keskiviikkona. Kauden alussa rämpinyt HIFK on parantanut otteitaan lähiaikoina, kuten on myös HPK. Viiden matsin kuntopuntaria tarkasteltaessa joukkueet ovat sijoilla kolme ja neljä, molemmat kymmenen pistettä keränneenä. Keskinäiset kolme matsia kuluvalla kaudella ovat olleet tasaisia ja näistä HIFK on vienyt yhden enemmän. Edellinen ottelu päättyi Pohjantähti Areenalla HIFK:n voittoon jatkoajan jälkeen.

Joukkueiden edelliset keskinäiset kohtaamiset

29.10.2022 HPK-HIFK 2-3 (ja)
30.9.2022 HPK-HIFK 3-2
14.9.2022 HIFK-HPK 4-1

 

BioRex-otteluennakkohaastattelussa pelikentille palaava Oliver Kiljunen!


HPK:n kokoonpano 20.1.2023

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Mathias Trettenes (päivä kerrallaan)
Joel Janatuinen (toistaiseksi)
Miro Karjalainen (toistaiseksi)
Jiri Pärssinen (tutkimukset kesken)

 

Helsingissä juhlaottelu!

HPK onnittelee 125-vuotiasta HIFK:ta! HIFK:n illan juhlaottelua mukaillen, alla katsottavissa HPK-HIFK -ottelu vuodelta 1983.

 

HPK:n loppuviikon ottelut

La 21.1. HPK-Tappara liput tästä!

20.01.2023 09:55

Jaa artikkeli: