BioRex otteluennakko Hämeen Herruus HPK-Pelicans 5.2.2021

Tämän kauden Hämeen Herruus -taistelun päätösottelu pelataan tänään perjantaina Lahdessa HPK:n ja Pelicansin välillä! BioRex otteluennakossa HPK:n video- ja maalivahtivalmentaja Juha Lehtola kertoo koppitunnelmasta voittojen jälkeen ja avaa hieman Markus Nenosen tiistaisen hienon rystylämärin vaikeutta maalivahdille. 

Hämeen Herruus ratkaistaan vuosittain neljän keskinäisen ottelun pistejakauman tai tasatilanteessa maalieron perusteella, mikäli myös maaliero on tasan, voittaa pokaalin enemmän vierasotteluissa maaleja tehnyt joukkue. Mikäli myös tämä tilasto on tasan otteluiden jälkeen päätetään Hämeen Herruus tasatilanteeseen. Voittoraha jaetaan joukkueiden välillä ja pokaali jää odottamaan seuraavaa kautta. Voittopotissa komeilee kiertopokaalin lisäksi 5000 euroa seuran juniorityöhön. Hämeen Herruuden mahdollistavat tänäkin vuonna Hämeen Kauppakamari, Hämeenmaa, Hämeen Sanomat ja Etelä-Suomen Sanomat.

Hämeen Herruus -tilanne:

Pelicans 6p ME +2, 6 vierasmaalia, HPK 3p ME -2, 2 vierasmaalia.

Jos Pelicans saa ottelusta väh. 1p tai ottelu päättyy HPK:n yhden maalin voittoon tai 0-2/1-3 -voittoon, voittaa Pelicans Hämeen Herruuden.

Mikäli ottelu päättyy HPK:n 2 – 4 -voittoon, päättyy Hämeen Herruus tasan ja pokaalia ei jaeta tällä kaudella. Rahapalkinto jaetaan junioriorganisaatioiden kesken.

Mikäli ottelu päättyy HPK:n kolmen maalin voittoon tai kahden maalin voittoon yli 4 HPK:n tehdyllä maalilla, voittaa HPK Hämeen Herruuden.

05.02.2021 14:17

Jaa artikkeli: