BioRex otteluennakko Hämeen Herruus HPK-Pelicans 16.2.2022

Hämeen Herruus on katkolla tämän kauden osalta HPK:lle tänä iltana Pohjantähti Areenassa! HPK on voittanut Pelicansin tällä kaudella kahdesti (0-3 ja 2-1), joten pistekin riittää Hämeen Herruuteen! Oranssilla on kuitenkin jalka oven välissä kuuden joukkoon ja se vaatii kolmen pisteen iltoja.

Liigan runkosarjan keskinäisissä otteluissa enemmän pisteitä kerännyt joukkue ansaitsee kiertopalkinnon lisäksi 5 000 euroa seuran junioritoimintaan. Tämän sarjakauden Hämeen Herruuden yhteistyökumppaneina toimivat Hämeen kauppakamarin lisäksi Osuuskauppa Hämeenmaa, Etelä-Suomen Sanomat ja Hämeen Sanomat.

Liput matsiin tästä linkistä!

BioRex otteluennakkoon tavoitettiin tänään paluun vaihtoaitioon tekevä päävalmentaja Jarno Pikkarainen, joka antoi tunnustuksensa valmennustiimilleen ja joukkueelleen, joka otti vastuuta päävalmentajan oltua sairastumisen takia poissa kaksi ottelua viime viikolla.

– No ei tämä yhestä miehestä ole kiinni. Vieraista kuitenkin saatiin kahdesta pelistä yksi kolmen pisteen voitto eli ihan aikataulun mukaan mennään.

Pelicans ja HPK iskevät yhteen kolmatta kertaa tällä kaudella. Pelicans saa todennäköisesti lisävirtaa, kun uusi vahvistus Jesse Saarinen on tänään kokoonpanossa.

– Varmasti tulee kiihkeä matsi taas. Pelicansilla on ollut omat vaikeutensa ja päässeet vähän eteenpäin niistä. Kun uutta verta tulee joukkueeseen niin se ravistelee ja sytyttää joukkueen parhaimpaansa.

HPK:n kapteeni Markus Nenonen ja Eetu Laurikainen palaavat tänään pelaavaan kokoonpanoon sairastuvalta. Jobinpostia on sen sijaan tullut Ryan Johnstonin jäätyä pois kokoonpanosta. Myös Arto Laatikainen ja Philippe Cornet ovat edelleen poissa.

– On todella tärkeää saada pelaajia takaisin, kyllähän me tosi kapealla ollaan. Varsinkin nyt puolustus on kapealla eli olisi tärkeää saada sairastupaa tyhjennettyä, pohtii Pikkarainen.

Päävalmentajalla on selkeä sapluun kolmen pisteen ottamiseksi. Tasaisuus tulee olemaan tänään valttia.

– Hyvä alku ja tason pitäminen ovat tänään tärkeitä. Ote ei saa herpaantua missään vaiheessa.

Anniskelukatsomo normaaliin käyttöön koronapassilla

Tarkastamme koronapassit kaikilta E-lipalle saapuvilta, jotta E-katsomoiden anniskelu katsomon puolella voi jatkua jälleen normaaliin tapaan. Koronapassi on saatavilla näytettäväksi omakanta-palvelussa.

Asiakas voi halutessaan siirtää oman E-katsomon paikkansa A2 tai A3 -katsomoihin veloituksetta ennakkoon, mikäli koronapassia ei ole tai sitä ei halua esittää. Paikan voi siirtää soittamalla HPK:n toimistolle tiistaista torstaihin klo 9–16 03-6122162.

Henkilöllä pitää siis olla todistus koronarokotuksista (2/2 tai 3/3), todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.

Koronapassia ei kysytä ottelutapahtumassamme sisäänpääsyssä eikä muissa ravintoloissa kuin E-lipalla.

HPK:n kokoonpano 16.2.2022

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Arto Laatikainen (päivä kerrallaan, tutkimukset jatkuvat)
Ryan Johnston (päivä kerrallaan)
Philippe Cornet (päivä kerrallaan)

16.02.2022 13:01

Jaa artikkeli: