Bio Rex -otteluennakko: Tappara-HPK & HPK-Sport


Tappara-HPK pe 2.10. klo 18.30
HPK-Sport la 3.10. klo 17.00

HPK lähtee parantamaan otteitaan keskiviikkoisen Blues-ottelun jäljiltä perjantaina Tampereelle. Vastaan asettuu kivikova Tappara.

-Tappara on erittäin rutinoitunut ja kova joukkue. Meille iso haaste ja tottakai lähdemme kolmea pistettä kaivamaan, HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen kertoi.

Arvonen on joukkueen kanssa etsinyt lääkkeitä Tapparan kaatamiseen.
– Lähdetään pelaamaan rennolla mielellä ja lopetetaan puristaminen. Mennään nauttimaan onnistumista ja sitä kautta tappelemaan kolmesta pisteestä.

Tapparan paras pistemies tähän mennessä on ollut vasta 17-vuotias Patrik Laine. Laine on kahdeksaan otteluun iskenyt tehot 4+2.

Lauantaina Rinkelinmäki täynnä tapahtumia

Lauantain vastus Sport on aloittanut Liiga-kautensa vaihtelevasti. Kahdeksasta pelatusta ottelusta kasassa on 10 pistettä. Sportin paitaan täksi kaudeksi HPK:sta siirtyivät Aleksi Laakso ja Tuomas Vänttinen. Vänttinen on Sportin sisäisen pistepörssin kakkonen 4+1 tehoillaan.

HPK kärsii loukkaantumisista ja niistä on kärsinyt varsinkin puolustus. Joonas Lehtivuori loukkaantui ja on pois arviolta kaksi viikkoa. Lisäksi Santeri Saari joutui jättämään kentän keskiviikkona Blues-ottelussa.

− Tänään tuli aivotärähdys ja kaksi meidän mittapuussa aika isoa palasta on poissa puolustuksesta. Tällä hetkellä mennään aika ohkaisella langalla ja se vaatii sataprosenttisen onnistumisen kaikilta, HPK:n Pasi Arvonen kertasi tapahtumia.

Lauantaina HPK:n toimistolla (Kiekkoritarinkuja 3B) on avoimet ovet klo 12-16. HPK:n toimistolla voit merkitä osakkeita ja kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä liittyen osakeantiin.

Klo 15 alkaen CCM ja Sportia Hämeenlinna tarjoavat mahdollisuuden tulla testaamaan kuumimpia CCM-uutuuksia. Mukana ensimmäistä kertaa testissä myös uusi markkinoille saapuva CCM RIBCOR Reckoner maila!

Tule testaamaan CCM-uutuuksia ja nappaamaan itsellesi huikea tarjous Sportia Hämeenlinnaan! Lisäksi laukojien kesken palkinnoiksi jaetaan CCM-tuotteita.

TehoSport tuo paikalle kaksi alkuperäistä kanadalaista pöytälätkäpeliä, joissa kaverin haastaminen on enemmän kuin toivottavaa. Pöytälätkän pelaajille tarjolla on maistiaisia TehoSport -patukoista sekä –juomista.

#illallahallille

02.10.2015 15:06

Jaa artikkeli: