Bio Rex -otteluennakko: Sport-HPK 17.2.2015

Sport-HPK 17.2.2015 klo 18.30

HPK kohtaa tänään Vaasan Sportin. Joukkueet kohtaavat toisensa kolmannen kerran tällä kaudella.

HPK:n loppukauden otteluiden tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Joukkue tarvitsee pisteitä, jotta unelma pudotuspelipaikasta eläisi. HPK kärsi viime torstaina niukan tappion TPS:aa vastaan kotona, kun TPS otti voiton voittolaukauksilla 0-1.

Nyt joukkueella on ollut aikaa hioa kuvioitaan ja hakea hieman kadoksissa ollutta tunnetta pelaamiseen. Viime pelien murheenkryyninä on ollut maalinteko. HPK on pelannut maaleitta viimeiset 125 minuuttia.

Saros kovassa iskussa

HPK kohtaa Vaasan Sportin kolmatta kertaa tällä kaudella. Edelliset kaksi ottelua ovat molemmat päättyneet HPK:n kolmen pisteen voittoihin. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Hämeenlinnassa HPK:n 3-2 voittoon voittomaalin synnyttyä vain 12 sekuntia ennen loppua. Toinen kohtaaminen päättyi 3-0 Juuse Saroksen pelattua nollapelin 39 torjunnalla.

Saros on pelannut erinomaisesti ja antanut HPK:lle mahdollisuuden voittoon jokaisessa pelissä. Nuorukainen on pelannut tällä kaudella 37 ottelua ja torjuntaprosentti on huima 93,12. Saros on päästänyt keskiarvolla 2,06 maalia per ottelu.

HPK on hävinnyt viimeiset kome peliään. Sportin tappioputki on venynyt seitsemään otteluun.

Ilta näyttää kumman joukkueen tappiokierre katkeaa, mutta pidetään me kaikki peukut pystyssä HPK:lle!

Kokoonpanot näet tästä.

HPK 17.2.2015

17.02.2015 15:00

Jaa artikkeli: