Bio Rex -otteluennakko: Ilves-HPK 23.9. klo 18.30

Ilves-HPK ke 23.9. klo 18.30

HPK:n vieraspelien sävyttämä viikko alkaa tänään Hakametsästä, kun vastaan asettuu Tampereen Ilves.

HPK ei ole kolmeen viime peliin pystynyt raapimaan pisteitä. Kauden avauksessa kaatui Lahden Pelicans tyylikkäästi, mutta sen jälkeen on ollut vaikeampaa.

Päävalmentaja Arvosen kommentit lauantain KalPa-ottelun jälkeen olivat selkeät.
-Unohdetaan toi ensimmäinen erä ja otetaan positiiviset asiat noista kahdesta viimeisestä, niin niistä kyllä joukkue saa voimaa ja itseluottamusta seuraaviin peleihin. Siellä oli kyllä paljon hyviä juttuja ja luotiin paikkoja, maalit vaan jäi uupumaan, matka jatkuu, Arvonen päätti.

HPK:n Vojtech Polak tuli täksi kaudeksi Hämeenlinnaan Ilveksestä ja palaa tänään vanhaan kotikaukaloonsa. Polakin tehotilasto näyttää vielä nollaa, mutta liekö sitä enää illan ottelun jälkeen?

Kuva: Mikko Pylkkö
Kuva: Mikko Pylkkö

Ilves on pystynyt voittamaan tällä kaudella kaksi peliä neljästä. Tappiot ovat tulleet Tapparalta ja Kärpiltä. Voittoisasti Ilves on pelannut Ässiä ja Sportia vastaan. Sarjasijoitus on tällä hetkellä kymmenes.

Kultakypärää Ilvekseltä kantaa hämeenlinnalaisille tuttu mies Joonas Vihko. Vihko hyökkää tamperelaisten ykkäsketjussa ja on neljään peliin latonut tehot 1+2. HPK:n kultakupolina on illan ottelussa ykkösketjua johtava Sakari Manninen (1+3), joka tänään pelaa Peter LeBlancin ja Antti Miettisen kanssa.

Illan kokoonpanot tästä.

 

23.09.2015 14:11

Jaa artikkeli: