Bio Rex -otteluennakko: HIFK-HPK 31.1.2015

HIFK-HPK tänään klo 17.00

HPK matkustaa lauantaina Helsinkiin ja vuorossa on viimeinen ottelu ennen maajoukkuetaukoa. Vastassa on viime aikoina peleissään kangerrellut IFK.

Lauantai-iltana Helsingissä yhteen iskee joukkueet, joiden käyrät osoittavat eri suuntiin. IFK on runkosarjan neljäntenä, muttei ole pystynyt viimeisestä seitsemästä ottelusta nappaamaan kuin yhden voiton.

Sen sijaan HPK:n kahdeksaan viime otteluun mahtuu vain yksi tappio. Hämeenlinnalaiset ovat löytäneet avaimet puolustuspelin tiiveyteen ja siitä hyvänä esimerkkinä käy torstainen ottelu Rauman Lukko vastaan, joka päättyi 5-0 -lukemiin.

IFK:lla löytyy ratkaisijoita

HPK kylvetti torstaina Lukkoa oikein kunnolla. Jesse Saarinen iski kaksi täysosumaa ja Zach Hamill päätti pitkän maalittoman putkensa. Lisäksi Antti Bruun naulasi kauden ensimmäisensä. Kirsikkana kakun päälle Juuse Saros tarjoili kotijoukkueelle jo kauden neljännen nollapelinsä peräti 40 torjunnallaan.
– Tänään puolustettiin kokonaisuudessaan hyvin keskustan alue pois ja saatiin ajettua kaveri sivusektoreihin. Olen erittäin tyytyväinen, yksi rypistys vielä ja päästään tauolle, kertoi HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen ottelun jälkeen.

HPK yrittää syventää IFK:n ahdinkoa lauantaina ja koittaa napata tärkeät sarjapisteet mukaansa ennen ansaittua taukoa. Helppoa siitä ei tule, sillä eilen Tapparalle 2-0 -tappion kärsinyt petolauma on varmasti nälkäinen. IFK:n kokoonpanosta löytyy todella kovia nimiä, jotka voivat kääntää helsinkiläisten laivan myötätuuleen. Vai miltä kuulostaa esimerkiksi nimet Zaborsky, Rask, Goldobin tai vaikkapa Ramstedt.

Lätkäherkkua on tarjolla klo 17.00 alkaen Helsingin jäähallissa!

HPK

31.01.2015 11:22

Jaa artikkeli: