Avointa peliä: Sähke Kouvolasta

Napattiin KooKoon maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen puhelinhaastatteluun hetki ennen kuin bussi starttaa kohti herran kotikaupunkia.

Millä mielellä tänään Rinkelinmäelle?

Tietyllä tapaahan tämä on peli pelien joukossa, mutta henkilökohtaisesti tunnen kyllä sellaista extra kutinaa hämeenlinnalaisena. Rakas kotikaupunki kumminkin ja tuo olemassaolollaan vierailun kautta tietynlaista glamouria arkeen.

Miten valmentajavaihdos on teillä näkynyt tai miten haluatte sen näkyvän?

Kyllähän nyt on päällä vielä sellainen kuherruskuukausi, toki on yritetty yksinkertaistaa ja nopeuttaa peliä. Paljon on saatu jo asioita kehitettyä, vielä ei ole saatu niitä siirrettyä täysin peleihin. Hyviä juttuja on löydetty, olemme piristyneet selvästi ja eteenpäin on menty. Pelattu monessa pelissä todella hyvin, mutta pitää pystyä pelaamaan koko 60 minuuttia hyvin.

Saitte eilen tärkeitä loukkaantuneita takaisin riviin, ovatko myös tänään rivissä?

Eilen saatiin Green, Broadhurst ja Hyvärinen mukaan riviin, helpottaa kummasti, kun ohuella materiaalilla kumminkin mennään. Kaikki ovat mukana myös tänään.

Millaista peliä odotat tänään?

Kyllä Kerholla on kova pöhinä ja tekemisen meininki päällä. Pelaa erittäin raikasta ja nopeaa lätkää. Molemmilla ollut eilen peli, kyllä jäähyttömyys on isossa osassa tänään ja lisäksi meidän pitää saada jotenkin HPK:lta sitä vauhtia pelistä pois.

Teillä oli maalivahtiosastolla huonoa tuuria kerrakseen tässä hetki sitten. Kuka tänään on maalissa?

Joo… samassa pelissä loukkaantui toinen maalivahti alkulämmittelyssä ja toinen pelissä. Tuli vähän hätä seuraavaan peliin, mutta kaikki meni enemmän kuin hyvin lainamaalivahdilla loppujen lopuksi. Tänään Leland Irving pelaa maalissa.

Mitä olet kertonut Emil Larmista omalle joukkueellesi?

Eipä enää pysty kertomaan kenestäkään Liiga maalivahdista, että ammu sinne ja sinne. Ei niillä ole enää sellaisia heikkouksia. Pitää vain saada pois mukavuusalueelta ja maalinedustan tukitoiminnot kuntoon, kyllä pelkät suorat vedot saa tuomari hakea räpylästä järjestäen.

HPK-KooKoo
tänään klo 18.30

#illallahallille

Avointa Peliä – Marko Syrjälä

01.12.2016 13:34

Jaa artikkeli: