“Askeleet onneen” – Kertun matka kausikorttilaiseksi

Olipa kerran Kerttu Kerholainen (nimi muutettu), joka luki kausikortista HPK:n nettisivuilta. Klikattuaan mainosta hänen eteensä avautui lista kausikorttilaisen eduista. Etukortti Kerho-ravintolaan ja McDonald’siin toi veden Kertun kielelle. Tarjoiluista muutenkin kiinnostunut Kerttu innostui mahdollisuudesta ostaa vain kausikorttilaisille tarjoushintaisia klubilippuja ensi kauden liigaotteluihin. Kertun vankkumaton usko HPK:n kevään 2017 pudotuspelitaistoon sekä sen mukanaan tuoma etuosto-oikeus omaan paikkaan vankistivat ostopäätöstä. Kerttu oli miltei myyty! Kerttu tarttui tuumasta toimeen ja lähti kohti HPK:n toimistoa (Kiekkoritarinkuja 3B).

Kertun tarmokkaat ja määrätietoiset askeleet lipuivat Ritari-areenan Kerho-ravintolan sisäänkäynnin ohi. Kevätilmassa tuoksui Kerhon lounas. Tarjolla ihanaisen tuoksun mukaan oli smetanalohta kera röstiperunoiden. Tuoreen kahvin tuoksun sekaan uiskenteli häivähdys torstain klassikkojälkkäriä, pannukakkua.

Samassa Kerttu näki punaisen tiilirakennuksen. “Onkohan tuo oikea osoite?”, Kerttu aprikoi.

Oven suuret HPK-logot vetivät Kerttua puoleensa magneetin tavoin. Oli aika ottaa muutama terävä askel ylös rappusia ja rykäistä ovi auki.

_MG_4373

Kynnys HPK:n toimistolle on aina ollut matala.

Oven narahtaessa HPK:n toimistosihteeri katsahti ylös, korjasi kampaustaan ja toivotti Kertun heleällä äänellään lämpimästi tervetulleeksi HPK:n toimistomiljööseen. Samainen toimisto on muuten palvellut myös puolustusvoimien autokompanian varusvarastona.

“Hei, kuinka voisin palvella?”, toimistosihteeri laukaisi. Kerttu vastasi päättäväisesti: “Olen Kerholainen, Kerttu Kerholainen ja haluan HPK:n kausikorttilaiseksi!”

_MG_4381

Jyrki Louhi toimi ostotapahtuman virallisena aulisgerlanderina

Lyhyen “hissipuheensa” jälkeen toimistosihteeri meni asiaan. “Oletteko huomanneet mainoksemme B3-katsomon tarjoushintaisesta istumakausikortista?” Kerttu kertoi huomanneensa tarjouksen, mutta tottunut penkkiurheilija-Kerttu arvosti pääkatsomon pehmeitä jakkaroita. Myös A2-katsomon kausikorttilaisten lajitietous esimerkiksi keskialueen trapista ja viivelähdöstä oli herättänyt viime kaudella satunnaiskävijä-Kertun mielenkiinnon.

_MG_4388

Upea paikka siintää Kertun silmissä. (Huomaa Kertun trendifarkut)

Katsomon valinnan jälkeen oli vuorossa enää rivin sekä paikan valinta. Toimistosihteeri suositteli riviä yhdeksän ja jäi odottamaan Kertun lopullista valintaa paikasta. “Tiedän, että Marko J. (nimeä ei muutettu) istuu paikalla 192, joten haluan ehdottomasti paikan 193.”, Kerttu tokaisi iskien silmää.

Toimistosihteeri hihkaisi innokkaasti huomattuaan, että oli juuri tehnyt kortin valmiiksi tuolle paikalle. “JES!”, huusi toimistosihteeri nostellen nyrkkiään ilmaan raivokkaasti.

670 euroa vaihtoi omistajaa yhtä nopeasti kuin Jack Bay palasi takaisin HPK:n paitaan.

_MG_4389

“Näin olkaa hyvä”, totesi toimistosihteeri jo 500. kerran tällä kaudella.

Kerttu oli niin iloinen, että halusi jakaa onnensa sosiaaliseen mediaan. Hashtagit #illallahallille, #oranssialue, #nofilter ja #finnishgirl olivat omiaan tuomaan esille Kertun ylpeyttä uunituoreesta kausikortista.

_MG_4400

HPK:n treeniohjelman mukaiset mäkivedot + loikat teemoittivat Kertun kotimatkaa.

OLE KERTTU! OLE ONNELLINEN! OLE KAUSIKORTTILAINEN!

Lisätiedot tästä linkistä.

11.05.2016 16:12

Jaa artikkeli: