Arvonen: Playoff-paikka tilattu

SM-liigan avauskierrokseen on enää yksi yö. Torstaina klo 18.30 Ritari-areenan jäälle luistelee uudistunut ja nuortunut HPK. Vaihtuvuus on ollut joukkueessa jälleen suuri ja ovet ovat käyneet tiuhaan tahtiin. HPK:n liigajoukkue on kuitenkin valmis aloittamaan torstaina TPS:ää vastaan taiston ensimmäisistä sarjapisteistä kaudella 2011-2012.

HPK:n valmentaja Pasi Arvonen antoi kauden alla joukkueen terveiset muutamista asioista.

Uusi joukkue

Työstämme pelitapaamme päivittäin. Näin suurella vaihtuvuudella se on tosiasia. Lisäksi ulkomaalaispelaajat vaativat valmennukselta enemmän huomiota. On myös pitkä prosessi saada uudet nuoret pelaajat samalle viivalle muiden kanssa. Meillä on kuitenkin hyvät palikat, mistä luomme joukkuetta ja pelitapaa.

Tavoitteet

Joukkue asettaa omat niin sanotut salaiset tavoitteensa. Tavoitteenamme on kuitenkin pelata ehjiä otteluita ja pitää mielessä, että ottelu kestää 60 minuuttia. Kyllä sen voi sanoa, että playoff-paikka on tavoite.

dsc_9247

Kentälliset

Lähdemme liikkeelle samoin kentällisin kuin harjoitusotteluissa. Tietysti aina joukkueen päivän kunto vaikuttaa.

Omat Nuoret

Uskon, että Otto Paajanen taistelee Teemu Rautiaisen ohella alle 20-vuotiaiden maajoukkuepaikasta. Lisäksi he tulevat saamaan peliaikaa HPK:ssa. Nuoriso on muutenkin tehnyt kesällä hyvin töitä. Fysiikka on parantunut ja se halu ja into pelata SM-liigaa on kova.

Maalivahdit

Meillä on upea tilanne, koska pojat tuntevat toisensa ja tsemppaavat toisiaan. Molemmat maalivahdit pelasivat hyviä harjoitusotteluita. Vielä ei voida merkitä ykkösmaalivahtia kirjoihin.

laamanen  tolvanen

SM-liiga

Liigasta on tulossa mielenkiintoinen. Tänä vuonna Suomessa pelaa paljon paluumuuttajia, mutta myös hurja määrä uusia nuoria. Pääkaupunkiseudun joukkueet ovat tehneet vielä tässä vaiheessa hurjia hankintoja ja ovat kovilla ryhmillä liikkeellä.

Uusi fanikatsomo

Joukkue on kuullut fanikatsomosta ja odottaa näkevänsä torstaina oranssia porukkaa kotipäädyn kulmassa. Kannustus on perinne Hämeenlinnassa. Tämä on aina vieraille kuulemma paha paikka.  Kyllä kannustava kotiyleisö on meidän kuudes kenttäpelaaja.

14.09.2011 06:39

Jaa artikkeli: