Antti Pihlström Kerhoon – Petteri Nurmelle ensimmäinen Liiga-sopimus

HPK on solminut yksivuotisen sopimuksen laitahyökkääjä Antti Pihlströmin kanssa. Harjoituskaudella HPK:n liigajoukkueessa debytoinut Petteri Nurmi solmi kolmivuotisen sopimuksen.

Maailmanmestari ja olympiamitalisti Antti Pihlström saapuu vahvistamaan HPK:ta alkavalla kaudella. Kerhon kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen solminut laitahyökkääjä on pelannut edelliset 10 kautta KHL:ää, joista viimeiset kolme Jokereissa. 36-vuotias Pihlström on nähty viimeksi Liiga-jäillä kaudella 2012–2012 JYP:n paidassa.

Toivolan mukaan Pihlström tuo mukanaan HPK:lle mahdollisuuksia ja aimo annoksen kokemusta.

– Antti on luisteluvoimainen ja taklausvoimainen laituri, joka tuo joukkueeseen kokemusta ja tasapainottaa nyt meidän suunnitelmaamme peluuttamisesta. Keskustelimme ja meille aukeni, että Antilla on kova motivaatio näyttää, että hän pystyy pelaamaan myös erilaista roolia kuin parilla viime kaudella, jolloin hänen roolinsa rajoittui puolustavan hyökkääjän rooliin. Antti on monipuolinen pelaaja, jollaista meidän kokonaisuutemme tarvitsi ja hän antaa meille lisää mahdollisuuksia.

HPK:n valmistavien otteluiden vakiokokoonpanoon kuulunut 19-vuotias Petteri Nurmi on solminut kolmivuotisen pelaajasopimuksen HPK:n kanssa. Kaudelle 2020–2021 HPK:n U20-joukkueeseen Espoon Bluesista siirtynyt Nurmi on pelaamassaan seitsemässä harjoitusottelussa tehnyt maalin ja napannut yhden syöttöpisteen.

– Petteri on ottanut ison askeleen eteenpäin ja osoittanut, että osoittanut olevansa valmis pelaamaan Liiga-tasolla. Ollaan tyytyväisiä, että kehitys on ollut positiivinen ja pitkässä juoksussa hän on iso pala HPK:n tulevaisuutta.

Toivolan mukaan joukkue kaipaa edelleen vahvistusta.

– Ennen sarjan alkua pyrimme vielä vahvistamaan joukkuetta yhdellä keskushyökkääjällä.

30.08.2021 10:26

Jaa artikkeli: