Antti Pennanen kolmen vuoden sopimuksella Kerhoon

HPK:n päävalmentajana ensi kaudesta lähtien toimii Antti Pennanen. HPK ja Pennanen allekirjoittivat kolmen vuoden valmentajasopimuksen. Pennasen sopimus päättyy kauteen 2018-2019.

20090919, HÄMEENLINNA, HPK vs. TAPPARA, HPK A-NUORTEN PÄÄVALMENTAJA ANTTI PENNANEN. Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen

Antti Pennanen valmensi HPK:ssa viimeksi A-nuoria

Pennanen on pelaajaurallaan käynyt läpi HPK:n juniorimyllyn ja aloitti valmentamisenkin HPK:ssa. Vuodet B- ja A-nuorten peräsimessä olivat varsin menestyksekkäitä. HPK:n nuorten valmentamisen jälkeen tie vei HIFK:n ja KalPan valmennusportaan kautta Mestikseen Mikkelin Jukureiden päävalmentajaksi. Viime kaudella Pennanen luotsasi Jukurit Mestiksen mestaruuteen.

Antti Pennanen on innoissaan tulevasta haasteesta HPK:ssa.
– Olen kiitollinen saamastani tuesta ja luottamuksesta, ja aion tulevaisuudessa auttaa kaikin tavoin HPK:ta ja sen pelaajia kehittymään.

Pennanen tietää, että Liigan päävalmentajana haaste on iso.
– HPK:n kanssa on käyty keskusteluja aiemminkin, mutta koen, että vuodet muissa organisaatioissa ovat tehneet hyvää ja nyt olen valmis vastaamaan tähän kovaan haasteeseen.

Antti Pennanen kuuluu myös MM-kotikisoihin valmistautuvien Pikkuleijonien valmennusryhmään, joten haasteita riittää myös tälle kaudelle niin Jukureiden, kuin Pikkuleijonienkin kanssa.
– Olen tyytyväinen, että asiat saatiin päätökseen hyvissä ajoin. Nyt on aika keskittyä tämän kauden työhön, Pennanen summaa.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela on mielissään Pennasen sopimuksesta.
– Antti oli meille ykkösvaihtoehto päävalmentajaksi ja on hienoa saada hämeenlinnalaistaustainen valmentaja HPK:hon. Valmentajakysymys käytiin läpi HPK:n hallituksessa ja strategiamme mukaisesti on tärkeää saada hyvä valmentaja joukkueeseemme pitkäaikaisella sopimuksella. Tämä takaa jatkuvuuden toimintaamme.

HPK Tiedotus 5.11.2015

05.11.2015 14:00

Jaa artikkeli: