Antti Karjalainen Saksaan loppukaudeksi – Kuusistolle Liigasopimus

HPK on vuokrannut maalivahti Antti Karjalaisen loppukaudeksi Saksan DEL2-liigan Frankfurt Löweniin. Karjalaisella on HPK:n kanssa sopimus kahdesta seuraavasta Liigakaudesta.

– Haluamme tarjota Antille mahdollisuuden pelata paljon pelejä loppukauden aikana. Larmi on pelannut vahvasti viime aikoina ja koemme, että tämä on Antille hyvä mahdollisuus toteuttaa selkeänä ykkösveskarina niin HPK:n akatemiajäillä kuin Liigajoukkueen treeneissä laadukkaasti harjoittelemiaan asioita. Iso rooli ja mahdollisuus olla pelaava maalivahti illasta toiseen tuottaa arvokasta kokemusta tulevalle kahdelle Liigakaudelle, kommentoi HPK:n maalivahtivalmentaja Juha Lehtola.

Kuusistolle Liigasopimus

Kerhon Liigajoukkueessa Spengler Cupin jälkeen pelannut HPK U20 -joukkueen Jaakko Kuusisto on vakuuttanut energisellä otteellaan ja kuittaa 2+1-vuotisen Liigasopimuksen. Kuusisto pelaa siis Kerhossa ainakin kauden 2019-2020 loppuun.

– Jaakko on yllättänyt positiivisesti. Hänen luisteluvoimansa on riittävää Liigaan ja hän pystyy pelaamaan tietyssä roolissa. Kehityskäyrä on selkeästi ylöspäin. Työ ja kehitys jatkuvat edelleen, kommentoi HPK Liiga Oy:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen.

 

HPK pelaa seuraavan kotiottelunsa torstaina KooKoo:ta vastaan. Ottelu on kummipeli, joka toteutetaan yhdessä otteluisäntä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kanssa. Kummitarjouksena liput kahdelle alk. 13,50 € (kummi + alle 17-v. lapsi) + mahdolliset toimituskulut. Katsomot: A1, A4, C1 & D2-D4.

Liput HPK-KooKoo -kummipeliin tästä!

24.01.2018 16:00

Jaa artikkeli: