Alkaako Miracle on Ice maanantaina Oulusta? Rautiainen matkassa mukana

Kärpät-HPK 24.3.2014 klo 18.30
HPK-Kärpät 26.3.2014 klo 18.30

HPK jatkaa taisteluaan puolivälierissä maanantaina Oulussa ja keskiviikkona Ritari-areenalla. Oulun Raksilassa on varmasti perjantain veroinen tunnelma ja tuki kotijoukkueen takana  sen mukainen. Tehdään Hämeenlinnaan siitä vielä parempi!

Ettei pääse unohtumaan, niin Teemu Rautiaisen lentolippu tulostettiin aamulla ja “Kevään lapsi” toden totta on mukana maanantaina!

No niin, kaksi kierrosta puolivälieriä on takana ja HPK:ta vastassa on ollut runkosarjassa muilla joukkueilla lähes lattiaa pyyhkinyt Oulun Kärpät. HPK on tällä hetkellä tappiolla otteluvoitoissa 2-0 ja lähtee kynsinhampain taistelemaan maanantaina ensimmäisestä voitosta. Keskiviikon tavoitteena onkin lyödä sitten sarja tasoihin kotihallissa.

Kärpät lähti ottelusarjaan selkeänä suosikkina. Pelaajamateriaali paperilla on timantinkovaa luettavaa ja valmennus maajoukkuetasoa. Kuinka ollakaan kahden pelatun ottelun jälkeen Kärppien kultakimpaleet ovat joutuneet tekemään täyden työn voittojensa eteen. Vastassa on ollut runkosarjan kahdeksan viimeistä ottelua voittanut, Villi kortti-kierroksella Jokerit lomille tiputtanut HPK. Kerholaiset eivät edelleenkään näytä paperilla kovilta nimiltä, valmennusta ei olla ainakaan vielä valittu maajoukkueeseen, mutta aidosti ylpeä saa olla jokaisesta, joka oranssin paidan vetää päälleen illasta toiseen puolivälieräsarjassa.

Lauantai-illan ottelu Kärppiä vastaan päättyi 0-1 Kärppien voittoon. Kärpillä oli ottelussa käytännössä tuo yksi maalipaikka ottaen huomioon, että oululaisten joukkueessa pelaa Juhamatti Aaltosen, Ben Maxwellin tai vaikka Mika Pyörälän -nimisiä pelureita. Lauantainen esitys HPK:lta oli kauden parhaita ellei paras. Pienenä miinuksena merkattakoon tehottomuus maalipaikoista, joilla valitettavasti näitä pelejä monesti voitetaan.

On kuitenkin hyvä katsoa tuloksen taakse. Ja ennen kuin aamukahviparlamentit ja keskustelupalstat ehditte sanoa, nolla tehtyä maalia tarkoittaa tehottomuutta. Se ei kuitenkaan tee joukkueesta huonoa eikä alenna lauantaista suoritusta merkittävästi. Niin kuin sanottua, HPK pelasi erinomaisen jääkiekko-ottelun nollaten oululaisten avainpelaajat (paitsi maalivahti-Karhusen), puolustaen erittäin tiiviisti ja luoden pitkiä hyökkäyksiä Kärppien päätyyn. “Niin kauan kun on maalipaikkoja, on toivoa”.

Lauantaina Ritari-areenalla oli reilut 4900 katsojaa. Vetoankin sinuun, joka teksti-tv:ltä tai keskustelupalstoilta luit ottelun tuloksia, että tule hallille ja koe playoff-tunnelma! HPK pelaa tällä hetkellä käsittämättömän hienoa jääkiekkoa ja tarjoilee sitä suurella sydämellä faneilleen. On vain tekosyitä jättää keskiviikon kotiottelu väliin. Älä siis ala kehitellä tekosyitä tulematta jättämiselle vaan osta lippusi ja saavu Rinkelinmäelle.

Keskiviikon kotiottelu alkaa kello 18.30 ja ovet avautuvat tuntia ennen ottelua. Jotta kaikki saadaan pakattua ennen ottelua halliin, saavuthan ajoissa paikalle, jotta kaikki me olemme valmiina tukemaan HPK:ta ensi sekunneista lähtien. Henkilökohtaisesti en pahastu jos ensimmäiset alkavat tekemään jonoa ovelle keskiviikkona jo vaikka kahden kahvitunnin jälkeen. Lupaan tulla siinä tapauksessa mukaan ennakoimaan illan peliä!

Tehdään keskiviikosta oranssi ja kovaääninen! #lisäälämpöö

Terveisin Kämmen

PS. HPK kääntää tämän sarjan vielä ja Suomen isoin spektaakkeli on valmis!

24.03.2014 11:02

Jaa artikkeli: