Alkaako Barneyn Kerho-ura voitokkaasti?

HPK-Tappara 20.1 klo 18.30. Näe Barney!

Kanadaiset Shayne Toporowski ja Kevin Doell ovat olleet Tampereen Tapparan pelin kulmakiviä. Kahdesta viime ottelustaan täydet pisteet napsineet kirvesrinnat saavat vastaansa torstaina hyvin esiintyneen HPK:n. Kerho jätti Lukon nollille tiistaina ja viime lauantainen Kärppä-ottelu oli myös voitokas. Oulusta oli myös tuomisina ikävämpiä uutisia loukkaantumisten muodossa.

Scott Barneyn tuleminen

Ykkösketju saa loukkaantumisten myötä uuden koostumuksensa. Tiistaisessa Lukko-ottelussa loistavan ottelun pelanneen Miikka Männikön nenä suoristetaan, joten hänen paikkansa ottaa hampaallinen kanadalainen Scott Barney.
-Kolme viikonlopun loukkaantumista jouduttivat neuvotteluja Scottin kanssa,
mutta mistään “pakkohankinnasta” ei ollut kyse. Halusimme Scottin meille ja
ennen kaikkea vielä ensi kaudeksikin, kommentoii toimitusjohtaja Risto Korpela uusinta hankintaa.

Barney siis pelaa yhdessä VIlle Viitaluoman ja Juuso Puustisen kanssa. Täynnä intoa Hämeenlinnaan saapunut Barney uhkuu pelihaluja:
-On hienoa olla täällä ja saada uusi tilaisuus pelata SM-liigaa. Joukkueen etu menee kaiken edelle. Mutta kun itse pelaa hyvin, joukkuekin voi voittaa. Me otamme torstaina kolme sarjapistettä!

Valmennus tyytyväinen hankintaan

Valmentaja Harri Rindell on tyytyväinen Kerhon uuteen värväykseen:
-Scottilla on oikea asenne, näin me täällä juuri ajattelemme. Täytyy muistaa, että Scott saapui joukkueeseen keskiviikko aamuna. Eihän hän muista välttämättä torstainapelin alkaessa edes joukkuekavereiden nimiä, eli annetaan hieman aikaa totuttautua.

Viime otteluiden perusteella HPK:lla on positiivinen maalivahtiongelma. Lauantaina Oulussa loistanut Juha Metsola sai vastalauseen Teemu Lassilalta, joka pelasi nollapelin Raumalla. Mielenkiintoista nähdä, kumpi on tänään heistä tulessa.

Illan kokoonpanot tästä.

Niklas Heinonen

 

 

20.01.2011 10:04

Jaa artikkeli: