Alex Leavitt pukee HPK-paidan päälleen ensi kaudella

HPK:n tuorein pelaajahankinta on kanadalainen Alex Leavitt. HPK:n ja Leavittin sopimus on yksivuotinen.  27-vuotias rightin keskushyökkääjä näkee vielä mahdollisuuden kehittyä SM-liigassa ja auttaa HPK:ta menestymään ensi kaudella.  Leavitt on tehnyt isoja tehoja jokaisessa pelaamassaan sarjassa. Viimeiset kolme vuotta Leavitt on pelannut Saksassa.

HPK:n päävalmentaja Harri Rindell ottaa Leavittin avosylin vastaan.

-Leavitt näkee kentän hyvin. Hän on kiekollinen ja taitava keskushyökkääjä, juuri sellainen mitä olemme etsineet alkukesän ajan. Leavittin lisäksi haemme vielä yhtä sentteriä, yhtä laitahyökkääjää ja yhtä puolustajaa. Ainoastaan maalivahtiosastomme on valmis.

Kausikorttikauppa käy kuumana

HPK:n toimiston myyntiosasto kertoo kausikorttien käyvän tällä hetkellä kaupaksi erittäin mukavasti. Toukokuun loppuun asti voimassa oleva ”Saat korttisi vanhaan hintaan” – tarjous on poikinut mukavasti tilauksia.

HPK:n toimistopäällikkö Ritva Lappi muistuttaa, että kausikorttilaisten kannattaa kiiruhtaa nyt.

-Kausikorttilaisten viimeinen varauspäivä on 15.6. tänä vuonna. Mikäli mielii ensi kaudella omalle tutulle paikalleen, kannattaa soittaa tai laittaa sähköpostia nopeasti!

 

HPK:n toimisto ja Kerho-ravintola pitävät ovensa kiinni torstaina ja perjantaina. Aukiolot normalisoituvat jälleen ensi viikolla.

 

30.05.2011 13:33

Jaa artikkeli: