AiScreen tuottaa uudenlaisia pelielämyksiä Hämeenlinnassa

AiScreen Oy on sopinut HPK:n kanssa yhteistyöstä ottelutapahtumien kehittämiseksi. AiScreenin palveluiden avulla tuotetaan uudenlaisia katsojaelämyksiä perustuen jääkiekko-otteluiden pelidataan ja sen analysointiin pelin aikana.

AiScreen Oy tarjoaa urheiluteknologiatekniikkaa ja -palveluita ammattilais-,  juniori- ja harrasteurheiluun.  Ratkaisujen avulla otteluista ja harjoituksista saadaan kerättyä ja jalostettua dataa katselijoiden, valmentajien ja muiden urheilutiedon hyödyntäjien käyttöön.

Lippulaivatuote AiScreen SportsDigitized(R) tarjoaa automaattisen pelaaja- ja pelivälineseurantaratkaisun ilman, että seurattaviin kohteisiin tarvitaan monimutkaista elektroniikkaa, tai ‘älysiruja’.

AiScreen-palveluina tarjotaan myös valmennukseen ja pelianalysointiin tarkoitettua MyCoazh –työkalua sekä erilaisia mobiilisovelluksia seuroille kerättävän datan hyödyntämiseksi.

AiScreenin palvelut kattavat tällä hetkellä jääkiekon, jalkapallon sekä salibandyn.

Tuotettavat tilastolliset analyysit tukevat vahvasti myös valmennustoimintaa.

Yhteistyön tarkoituksena on pohjustaa työtä, jolla Hämeenlinnan alueesta ja sen seuroista tehdään urheiluteknologian edelläkävijöitä.  Neuvotteluja käydään myös muiden hämeenlinnalaisten lajiseurojen kanssa.

Toimitusjohtaja Mika-Petteri Kuro toteaakin: ”Olemme innoissamme saadessamme olla mukana viemässä urheilutoimintaa uudelle tasolle Hämeenlinnassa. Urheiluteknologia on maailmalla vahvasti kasvava trendi ja sen avulla eri lajiseurat pystyvät tuottamaan täysin uudenlaisia fani- ja katselijakokemuksia, sekä parantamaan omaa valmennustoimintaansa.”

”AiScreen on pelinaikaisen datan keräämisen edelläkävijä ja näemme heidän ratkaisujensa tuottamassa datassa valtavan potentiaalin luoda uudenlaisia elämyksiä katsojille unohtamatta valmennustoimintaa”, kertoo Timo Virtanen, HPK:n vt. toimitusjohtaja.

Yhteistyö on aloitettu  vuoden 2016 alussa ja sen ensimmäiset askeleet ovat olleet peliyleisön nähtävissä jo viimeisimmissä HPK:n kotiotteluissa.

 

AiScreen Oy (www.aiscreen.co)

AiScreen Oy on 2013 perustettu teknologia- ja palveluyhtiö, joka on erikoistunut urheilun ja erityisesti joukkuelajien digitalisointiin, pelianalysointiin ja reaaliaikaisiin datapalveluihin. Yhtiöllä on toimintaa Tampereella ja Hämeenlinnassa. Yhtiö on juuri tehnyt laajan Pohjois-Amerikkaa koskevan yhteistyösopimuksen.

HPK Tiedotus

18.02.2016 15:31

Jaa artikkeli: