Ärsytetty Lukko Ritari-areenalle

HPK-Lukko 9.3.2013 klo 17.00

Sarjan kymppipaikalla ennen tämän iltaista kierrosta oleva Lukko seilaa tappioputkessa. Raumalaiset uhkuvat varmasti voitontahtoa lauantai-illassa. Fanien kisavoiton kunniaksi HPK ja Laurell tarjoavat pullakahvit ennen ottelua!

Päivän puntari

HPK sai pelinsä raiteilleen Turussa TPS:aa vastaan torstaina. Sitä ennen olikin melkoista vuoristorataa.
– Viikon prosessi tossa tehtiin ja käytiin jo aika alhaalla. Saatiin joukkue takaisin kartalle oikeastaan joukkueen omilla ajatuksilla ja keskusteluilla ja otettiin torstaina ansaittu voitto. Meillä on loistava kapteenisto, joka kantaa joukkuetta kentällä ja sen ulkopuolella, summasi HPK-luotsi Ari-Pekka Selin.

Kaksi ottelua on vielä jäljellä ja panokset kovenee. Voitolla HPK varmistaisi suoran puolivälieräpaikan pudotuspeleihin. Lukko taasen on valahtanut sarjassa kymmenenneksi ja jopa villikorttikierrokselta tippuminen on mahdollista.

– Kaikki tarvitsee pisteitä ja voittoja tässä vaiheessa. Huomenna vastaan tulee kovaa taisteleva ja ärsytetty Lukko, Selin kertoi ottelupäivän aattona.

Näillä mennään

HPK:n kokoonpanoon tehtiin muutama muutos ennen Turun reissua. Veljet Santavuori ja Saarinen otettiin sivuun, jolla koitettiin hakea ryhtiä joukkueeseen. Santavuoren paikalla torstaina pelannut Ville Järveläinen iskikin kaksi maalia TPS-verkkoon, josta toinen kuitenkin hylättiin.

Kokoonpanot eivät vielä perjantaina ollut täysin selvillä. HPK-valmennus täsmentää asiaa aamujäillä.
– Kokoonpanot selviää aamulla. Pakisto jatkaa todennäköisesti samoilla ja hyökkäykseen saattaa tulla jotain viilausta.

Maalinsuulla todennäköisesti jatkaa Mika Järvinen.

Huhut kertovat, että väki olisi taas löytämässä peliin sankoin joukoin. Eilisen päivän ennustusten mukaan yleisömäärä olisi noin 4300-4500 katsojan kieppeillä, joka tarkoittaa sitä, että halli ei ole vielä täynnä. Jos sinulla ei ole vielä lippua, hae se heti tai viimeistään hallin lippuluukulta ennen peliä.

Kapteeni-Viitaluoma on ollut tyytyväinen kauden kotifiilikseen.
– Hallissa on koko kauden ollut hieno fiilis pelata ja hyvä nähdä, että ollaan saatu jonkinlaista buumia takaisin Hämeenlinnaan.

Suurennuslasin alla

Justin Azevedo, Lukko – Pistepörssikakkonen on iskenyt tällä kaudella 55 paunaa. Viitaluomaa vain kahdella pisteellä johtava väkkärä tarjoilee tänäänkin silmäniloa liikkeellään.

Peter Petro, HPK – Runkosarjan viimeinen kotipeli on käsillä ja Peter Petron neitsytkausi alkaa olla takanapäin. Tänään extra-latausta ja -huutoa katsomoon, jotta ukko jaksaa heilua mikin kanssa jatkossakin.,

Frisbee-kisassa Vianorin kesärenkaat

Vianor tarjoaa lauantaihuuman kunniaksi Fribee-palkinnon, joka kestää! Lähimmäksi keskipistettä heittänyt pokkaa tuliterät kesärenkaat Vianorin piikkiin! Osta frisbee kiertäviltä frisbeemyyjiltä Ritari-areenassa!

Niklas Heinonen 9.3.2013

09.03.2013 08:44

Jaa artikkeli: