A-Nuorten perjantaitaisto HPK-Ilves klo 19.00!

Nuorten SM-liigan piikkipaikalla 39 sarjapisteellä porskuttava Kerhon A-Nuorten joukkue saa vieraita perjantaina Tampereelta. 16 joukkueen liigassa Ilves on neljänneksi viimeisenä kerättyään vaivaiset 24 sarjapistettä pelaamastaan 19 ottelustaan. HPK:n hyökkääjän Tommo Nukarin mukaan nyt ei kuitenkaan ole aika lähteä leijumaan.

– Vaikka joukkue on kovasti kesän aikana uudistunut, saimme pidettyä viime kauden joukkuehengen yllä. Työt jatkuvat kohti playoffeja, mutta pakko myöntää, että hyvältä näyttää tässä vaiheessa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen lokakuussa Tampereella päättyi HPK:n 2-6 vierasvoittoon. Keskiviikkoisen kotiottelunsa HPK hävisi Pelicansia vastaan jatkoajalla 3-4. HPK:n A-Nuorten päävalmentaja Olli Salo peräänkuuluttaa joukkueeltaan nöyryyttä perjantai-iltana.

– Keskiviikkona emme kohdelleet peliä niin kuin kuuluisi, silloin peli ei anna mitään takaisinkaan. Paluu arkeen, asenne kuntoon, se vaatii kovan työn.

Loukkaantumisten ja pelikieltojen takia Salo joutuu tekemään muutoksia kokoonpanoihin. Tommo Nukarin kymppitili täyttyi keskiviikkona ja rouhija joutuu seuraamaan perjantain taiston katsomosta. B-juniorien Miska Alakoski ja Julius Valtonen saavat näytön paikan A-Nuorissa. Juuse Saros jatkaa maalissa.

Rennosti, mutta tosissaan

Tommo Nukarin mukaan joukkueessa vallitsee hyvä ilmapiiri. Töitä tehdään tosissaan, mutta siinä sivussa saa nauttiakin. Pienet piikit kuuluvat koppihuumoriin. Nettisivuilta löytyvistä A-Nuorten pelaajakorteista sen voivat myös muut lukea. Tommon pelaajakortin info on pilke silmäkulmassa tehtyä lumetta.

– Samettinen lättymestari en nyt todellakaan ole. Se on muiden tehtävä tässä joukkueessa. Itse yritän vain päihittää maalivahti Saroksen sisäisessä pistepörssissä, naureskelee Nukari viitaten omaan yhteen syöttöpisteeseen ja Saroksen kahteen samanlaiseen.

NukariHeikkilArkiomaa
Tommo Nukari                       Miika Heikkilä                        Eetu-Ville Arkiomaa

– Lisäksi pelaajakortistani löytyy kommentti Arkiomaasta. Se on lähinnä kuitti siitä, että Arkiomaa ja kapteeni Heikkilä ovat pahimpia unohtamaan tavaroita meidän joukkueesta. Itseänsä eivät ole vielä hukanneet tai unohtaneet pelireissuilta, pohtii Nukari ja toivoo, ettei saa kovin suurta ryöpytystä pukukopissa haastattelunsa jälkeen.

HPK A – Ilves A
tänään klo 19.00 Ritari-areenassa

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy

HPK 16.11.2012

16.11.2012 07:14

Jaa artikkeli: