A-Nuorten päiväotteluun vieraita Turusta

HPK:n A-Nuoret saavat lauantain päiväottelussa vastaansa TPS:n. Sarjassa neljäntenä olevan HPK:n hyökkääjä Jesper Ahlgren odottaa tasaista vääntöä turkulaisten kanssa. Avainasemassa on joukkueiden vireystila heti aamutuimaan.

– Onhan se vähän erilaista, kun on aikainen matsi. Pitää olla hereillä heti ottelun alussa. Meille on sattunut muutamissa matseissa alun nukahduksia, eikä sellaista sallita huomenna.

HPK:n A-Nuorten lauantain aikataulu poikkeaa normaalista aikaisen otteluajan vuoksi. Joukkue kokoontuu jo kahdeksalta aamulla harjoituksiin.

– Ohjelmassa taitaa olla aamulenkki. Siitä sitten kotiin ja kunnon safka. Hallilla pitää olla kuitenkin jo kympin jälkeen.

Hämmentäjä

Ahlgrenin rooli on nimetty joukkueen puolesta hämmentäjäksi. Millaista soppaa Ahlgren sitten oikein hämmentää?

– Semmosta pientä keittoa. Pyrin antamaan vastustajalle kovaa painetta ja tekemään paljon likaista duunia. Sellainen on roolini hämmentäjänä.

HPK:n A-Nuoret ovat neljäntenä tällä hetkellä Nuorten SM-liigassa. Oranssi ryhmä on asettanut suoran playoff-paikan tavoitteekseen tällä kaudella.

– Homma on lähtenyt hyvin käyntiin. Toivottavasti otteet jatkuvat samanlaisina ja voittoja tulee lisää, pohtii Ahlgren.

Tällä kaudella Ahlgrenin pistetili ei ole vielä auennut. 12 ottelua ilman tilastomerkintöjä pelannut Ahlgren naureskelee kysymykselle apinasta selässä.

– No, ehkä siellä jonkinmoinen apina on. Odottelen vaan sitä ketsuppipulloefektiä. Paikkoja on ollut, eiköhän se kohta ala osumaan.

Seuraa häntä

Jesper Ahlgrenin mielestä huomenna kannattaa seurata numeroa 27. Teemu Kaislehto on Ahlgrenin mielestä periksiantamaton pelaaja, joka taistelee aina tilanteet ja ottelut loppuun asti.

Ritari-areenassa lauantaina yleisöä palvelee Junnukioski ja Kerho-ravintola. Kerho-ravintola EI myy lippuja HPK:n SM-liigan otteluihin lauantaisin.

HPK A – TPS A
la 20.10. klo 12.45
RItari-areenassa

HPK 19.10.2012

19.10.2012 12:46

Jaa artikkeli: