A-Nuorten kausi alkaa. Mestaruusviiri vedetään kattoon klo 19.00!

HPK:n A-Nuorten kausi päättyi viime vuonna seuran ensimmäiseen Nuorten SM-liigan mestaruuteen. Mestaruusviiri vedetään kattoon tänään keskiviikkona, kun HPK aloittaa uuden viirin metsästyksen.

HPK:n A-Nuoret ovat pelanneet hurjan harjoituskauden ennen Nuorten SM-liigan alkamista. Junior Club World Cupista Omskista oli kotiintuomisia, kun HPK nappasi hopeamitalit muistoksi upeasta turnauksesta. Nyt on kuitenkin aika aloittaa jälleen taistelu sarjapisteistä. HPK:n A-Nuorten päävalmentaja Olli Salon mukaan HPK on valmis taisteluun.

– Voimme lähteä hyvillä mielin kauteen. Fiilis on hyvä, kun tosipelit jälleen alkavat. Joukkue on hitsaantunut hyvin yhteen ja peli mennyt kovasti eteenpäin.

JYPin otteita Salo ei halua kommentoida vaan kertoo, mihin HPK keskittyy keskiviikon avausottelussa.

– Haluan, että olemme valmiina heti pelin alussa ja että panostamme luisteluun. Oma rohkea tekeminen ja kiekollinen peli ovat tänään tapetilla.

Juhlallisuuksista lisävoimaa

HPK:n A-Nuorten kevään mestaruutta kunnioitetaan ensimmäisellä mestaruusviirillä. Salo kertoo huomionosoituksen olevan hieno asia joukkueelle, mutta se ei saa vaikuttaa itse peliin.

– En tiedä onko missään hallissa A-Nuorten mestaruusviiriä. Se on hieno asia, että saamme sellaisen Ritari-areenaan. Uskon, että tuollainen juhlallisuus ennen peliä antaa lisävoimaa, mutta ei se keskittymiseen vaikuta. Olemme valppaalla mielellä heti, kun kiekko putoaa jäähän. Toivottavasti saadaan porukkaa halliin, kun kerran juhlallisuuksiakin on luvassa!

HPK:n maalissa torjuu Joonas Toivonen, joka pelasi Omskin turnauksen kaikki ottelut. Muu kokoonpano katsastettavissa Ritari-areenan jäällä tänään keskiviikkona klo 19.00 alkaen.

Liput A-Nuorten otteluun

Aikuiset 5 €
Lapset, Eläk. Opisk. 2 €

Kausikortilla ilmaiseksi!

Tsekkaa ennakkomyyntipisteet täältä.

Lippuluukku avaa ovensa 18.00.

HPK A – JYP A
tänään 11.9. klo 19.00
Ritari-areenassa

HPK 11.9.2013

11.09.2013 07:06

Jaa artikkeli: