A-Nuorilla takanaan voitokas viikonloppu

HPK:n A-Nuoret pelasivat tuplaviikonlopun kotiareenassaan ja saalistivat täydet kuusi sarjapistettä. Matka sarjakärjessä jatkuu seitsemän pisteen karkumatkassa toisena olevaan HIFK:hon nähden. Täydestä pistepotista huolimatta HPK:n A-Nuorten päävalmentaja ei ollut täysin tyytyväinen viikonloppuun.

– Lauantaina olimme hyviä. Pelasimme jopa välillä yli oman tasomme. Sunnuntaina kuitenkin joukkueen suoritustaso tippui. Keskiviikon ottelussa haluan nähdä lauantaisen joukkueen kentällä, kertoo Olli Salo.

A-Nuoret saavat siis keskiviikkoiltana vastaansa Ilveksen Ritari-areenassa. Ottelu on kolmas putkeen kotikaukalossa. Neljännen kotiottelunsa peräjälkeen A-Nuoret pelaavat jo lauantaina 1.12. klo 12.45 ennen SM-liigaottelua.

HPK:n A-Nuorten pistepörssin kärjessä on viikonlopun jälkeen Eetu-Ville Arkiomaa. Niin sanottu kultakypärä ei hätkähdä omaa pistesaldoaan.

– Joukkueena mennään. Ei niillä omilla pisteillä ole väliä, kunhan joukkue voittaa.

Vastaisku

Koulutuskeskus Tavastiassa viimeistä vuottaan metallilinjalla opiskeleva Arkiomaa sai kapteeni Miika Heikkilän kanssa lokaa niskaansa Tommo Nukarin haastattelussa aiemmin tässä kuussa. Arkiomaa naurahtaa ja sanoo Nukarin puhuvan palturia.

– Kyllähän se menee nyt niin, että nimenomaan Tommo on se, jonka tavarat ovat ympäriinsä ja välillä se vie toistenkin tavarat. On suhteellisen yököttävää valehdella medialle tuolla tavalla! Eiköhän toi kapteeni jotenkin toivottavasti kurita Tommoa, virnistää hyökkääjä.

Arkiomaa kertoo joukkueen viihtyvän yhdessä myös vapaa-ajalla.

– Aikaa muuhun harrastamiseen on tosi vähän. Mutta sitten taas, kun osuu vapaapäivä kalenteriin, joutuu miettimään, että kuinka tylsää on, kun ei oo treenejä tai pelejä, selventää Arkiomaa.  

Suurennuslasin alle tuleviin A-Nuorten otteluihin Arkiomaa ehdottaa maalivahti Juuse Sarosta. Syykin on yksinkertaisen selvä.

– Juuse antaa aina joukkueelle mahdollisuuden voittaa.

HPK:n pistepörssiä johtavan Eetu-Ville Arkiomaan ja jo kolme syöttöpistettä tällä kaudella napanneen maalivahti Juuse Saroksen otteita pääsee siis seuraamaan Ritari-areenassa keskiviikkona. HPK:n A-Nuorten runkosarjan kotiotteluihin on kaudella 2012–2013 vapaa sisäänpääsy.

HPK A – Ilves A
ke 28.11. klo 19.00 Ritari-areenassa

Tervetuloa!

HPK 27.11.2012

27.11.2012 12:24

Jaa artikkeli: