A-Nuoret tulessa tänään

HPK:n A-Nuoret pelaavat tänään keskiviikkona Ritari-areenassa. Vastaan asettuu viime vuoden mestari HIFK. Menneenä viikonloppuna kerholaiset kartuttivat pistesaldoaan neljällä pisteellä. Lauantaina kaatui Tappara kotona ja sunnuntain tuliaisina Jyväskylästä oli yksi piste. Sarjataulukossa viidentenä olevan HPK:n päävalmentaja Olli Salo löysi viikonlopusta paljon hyvää, mutta myös parannettavaa.

– Pelasimme kaksi hyvää peliä. Olen tyytyväinen peli-ilmeeseemme ja sen kautta myös itse peliin. Paikkojen hyödyntämisen on kyllä parannuttava. Jyväskylässä olisimme voineet ratkaista lopun ylivoimalla koko pistepotin, mutta olimme tehottomia.

Oma tekeminen ratkaisee

Yhdentenätoista Nuorten SM-liigassa oleva HIFK on pelannut ailahtelevan alkukauden. Salon mukaan viime kauden mestari kuitenkin sytyttää joukkueen.

– Haluan, että pelaamme fyysisesti, blokkaamme kiekkoa ja uskallamme mennä väliin. Kiekon on liikuttava liukkaasti illalla.

Salo kertoo, että ylimääräisen ja turhan kunnioituksen voi jättää kotiin keskiviikkona. Oma tekeminen ratkaisee illan ottelun.

– Jostain kummasta syystä Kehä kolmosen sisältä tulevia jengejä kunnioitetaan jopa liikaa. Samaa kaurapuuroa ne HIFK:n pojatkin aamuisin syövät. Emme voi jäädä katsomaan ja odottelemaan kaverin liikkeitä. Omalla pelillä mennään.

HPK:n kokoonpano säilyy viikonloppuun verrattuna lähes samana. Henri Allen tulee sairastuvalta takaisin kokoonpanoon.

Tsekkaa nämä

Juuso Vainio – jatkuuko alkukaudella nähty kiekollisen pelin loistokkuus?

Tommo Nukari – saako punaiset sekaisin fyysisellä pelityylillään?

HPK A – HIFK A

tänään 3.10. klo 19.00
Ritari-areenassa

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Junnukioski ja Kerho-ravintola avoinna ottelun aikana.

HPK 3.10.2012

03.10.2012 08:13

Jaa artikkeli: