A-Nuoret tänään tulessa Ritari-areenassa

HPK:n A-Nuoret pelaavat tänään keskiviikkona viimeisen runkosarjan kotiottelunsa. Vastaan asettuu Turun Palloseura, joka kamppailee myös playoff-paikasta. HPK on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla seitsemän pistein 66, TPS:n seuratessa perässä kahdeksantena 61 pisteellään.

– Emme ole muuttaneet tavoitettamme, vaikka kotietuunkin on edelleen mahdollisuudet. Playoffit ovat olleet koko kauden ajan tähtäimessämme. Olemme saaneet pelimme kuntoon, mikä on ollut viime otteluiden teema. Sarjan lopussa näemme, mikä on sijoituksemme, kertoo HPK:n A-Nuorten valmentaja Olli Salo.

HPK pelaa vielä yhteensä kuusi ottelua, joista siis viimeisen kotiottelunsa tänään. TPS sen sijaan päättää runkosarjan viiteen kotiotteluun. Sarjaohjelma ei varsinaisesti miellytä Saloa.

– Kyllähän tämä suoraan sanottuna aika koomista on. Mutta meidän tehtävämme on pelata pelit, olivat ne missä kaupungissa tahansa. Vain voitoilla on väliä, tulivat ne sitten vieraissa tai kotona, kuittaa Salo.

Maajoukkuemiehiä ja paluu sairastuvalta

HPK:n A-Nuorten joukkueesta Juuse Saros, Juuso Vainio ja Robert Leino tulivat valituiksi ikäluokkiensa maajoukkueisiin. Salo on ylpeä maajoukkuemiehistään.

– Kyllähän pojat ovat olleet huikeita tänä vuonna. Ovat aivan varmasti ansainneet paikkansa maajoukkueissa.

Pitkään sivussa ollut Ville-Veikko Eerola palaa tänään kaukaloon. Alaraajavammaansa kuntouttanut Eerola nostaa pakkiluvun illan ottelussa normaaliin kuuteen.

– Pelasimme edellisen ottelun vain viidellä pakilla. Kuormitus on silloin hurja. Hienoa, että Vellu saadaan takaisin, pitkään olemme joutuneet pelaamaan ilman häntä, kertoo Salo.

Keskiviikon ottelussa on kovat panokset. Voittaessaan HPK kasvattaisi eron TPS:ään jo kahdeksaan pisteeseen ja nousisi kuudenneksi runkosarjassa. Useaan otteeseen A-Nuoret ovat toivoneet yleisöä Ritari-areenaan myös heidän peleihinsä.

– Kyllä oman kotiyleisön edessä on mukava pelata. Toivotaan, että illalla hämeenlinnalaiset ovat kannustamassa meitä runkosarjan viimeisessä kotiottelussa, kuuluu A-Nuorten ritarijoukkueen toive.

HPK A – TPS A
tänään keskiviikkona klo 19.00

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.
Tervetuloa!

HPK 1.2.2012

01.02.2012 12:41

Jaa artikkeli: