A-Nuoret saavat vastaansa Lukon

HPK:n A-Nuoret pelaavat keskiviikkona 10.10. Nuorten SM-liigan neljännen kotiottelunsa Ritari-areenassa Lukkoa vastaan. Menneellä viikolla täydet kuusi pistettä saalistanut HPK kukisti sekä HIFK:n että Jokerit. HPK:n puolustaja Ville Kautiainen uskoo, että taistelutahto siivitti HPK:n molemmissa otteluissa voittoon.

– Saimme valmentaja Salon kommenteista lisävoimaa. Hän sanoi, että ketään ei tarvitse kumarrella. Tuntuu vähän siltä, että helsinkiläisjoukkueille häviää ”aina”. Nyt toisin päin.

Kautiainen palasi niin sanotusti juurilleen kauden alla. C-junioreihin asti puolustajana pelannut Kautiainen tunnetaan Kerhossa kuitenkin enemmän hyökkääjänä.

– Pelasin yhden harjoitusottelun pakkina, ja kun se meni hyvin, sille paikalle olen jäänyt. Pakkina on kiva pelata, sanoo Kautiainen.

Taisteluvoitot antavat uskoa

HPK:n vastustaja Lukko on sarjataulukossa neljä pykälää HPK:ta alempana. Viime viikon täysi pistesaalis nosti Kerhon A-Nuoret kolmanneksi sarjataulukossa.

– Uskon, että saimme viime viikon otteluista lisää uskoa omaan työhön. Molemmat hesalaisjoukkueet kaatuivat nimenomaan meidän kovan taistelun vuoksi.

HPK:n kokoonpano muuttuu viime viikkoon verrattuna jonkin verran. Petteri Nikkilä palaa varmasti A-Nuorten kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Myös hyökkääjät Mikko Lahtela sekä Eetu-Ville Arkiomaa ovat lähellä paluuta.

Ville Kautiaisen mielestä Ritari-areenassa on tilaa reilusti hämeenlinnalaisille. Kannustus ja suuri yleisö auttavat osaltaan joukkuetta taistelussa. ”Kautsi” antaakin vinkin huomiseen otteluun yleisölle kysyttäessä ketä kannattaa huomenna seurata.

– Miika Heikkilä ehdottomasti. Hän taistelee joukkueen eteen täysillä joka ikisessä vaihdossa!

HPK A – Lukko A

ke 10.10. klo 19.00
Ritari-areenassa

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.
Yleisöä palvelevat Kerho-ravintola ja Junnukioski.

HPK 9.10.2012

09.10.2012 12:24

Jaa artikkeli: