A-nuoret metsästävät täyttä pistepottia

HPK-A – SaiPa-A 1.12.2013 klo 15.00

HPK:n A-nuoret jatkavat taisteluaan sunnuntaina kotiottelulla Lappeenrannan SaiPaa vastaan. Tuplaviikonloppua pelaava HPK:n nuoriso kukisti lauantaisessa ottelussaan JYPin vieraskentällä 6-2.

Tällä hetkellä A-nuoret kärsivät pienistä loukkaantumisista, joka vaikuttaa tottakai kokoonpanoihin.
– Kolmella kentällä mentiin Jyväskylässä, mutta niinhän se on, että laatu korvaa määrän. Tietyissä asioissa on oltava fiksumpi, kun mennään tiiviimmällä ryhmällä, mutta tätä vartenhan ollaan treenattu, kertoi A-nuorten päävalmentaja Olli Salo

Sunnuntaina vastaan asettuva Lappeenrannan SaiPa majailee sarjataulukon häntäpäässä, mutta kyseessä on silti vaarallinen joukkue.
– Liikkuva porukka tulee vastaan. SaiPalla on vaarallisia pelejä, joista esimerkiksi YV-haku tuotti meille viimeksi tuskaa.

Aktiivinen peli avain voittoon

HPK:n A-nuorten maalia vartioi lauantain ottelussa Joonas Toivonen, mutta sunnuntaina veräjänvartijan vastuun saa Henri Viitala. Puolustaja Aleksi Ahlroth palaa kokoonpanoon.

– Sunnuntaina kaikki pelaa ketkä pystyy. Meillä on viime aikoina ollut vähän sellainen Nuori Suomi-meininki, että kaikki pelaa, kun loukkaantumisia on ollut, päävalmentaja Salo naurahti.

Pelitavallisesti valmennuksella keinot SaiPaa vastaan on tiedossa.
– Meidän on pelattava aktiivisesti ja saada jalka liikkeelle. Pyritään paineistamaan pakkeja ja hyökkäykset pitää viedä päättäväisesti maalia kohti.

Mikäs sen parempi tapa viettää alkutalven sunnuntai-iltapäivää, kun tulla Ritari-areenalle seuraamaan hallitsevan A-nuorten Suomen mestarin taistelua. Hotsit ja makkarat odottavat ostajiaan ja jäällä luvassa on takuuvarmasti viihdyttävää kiekkoa.

HPK

30.11.2013 20:03

Jaa artikkeli: