A-Nuoret kaatuivat toisen erän huonoon päätökseen

HPK:n A-Nuoret aloittivat playofftaiston Villi Kortti – kierrokselta Pelicansia vastaan torstaina. Ritari-areenassa pelatussa ottelussa nähtiin vain kaksi Pelicansin maalia, molemmat toisen erän lopussa.

Ensimmäisessä erässä Ritari-areenassa nähtiin viihdyttävää ja vauhdikasta jääkiekkoa. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta maalivahdit torjuivat varmoin elkein. Tunnetaso ja intensiteetti olivat korkealla tasolla myös toisessa erässä.

HPK:n harmiksi Pelicansin Aatu Viljanen pääsi siirtämään pussinokat johtoon vahvan maalinedustapelaamisensa johdosta toisen erän lopussa. Vain 35 sekuntia myöhemmin Viljanen iski uudelleen tarkalla yläpesään suuntautuneella laukauksella.

Kolmannen erän HPK:n takaa-ajo tyssäsi pääosin mainiosti torjuneeseen Janne Juvoseen.

– Juvosen hyvyyttä ja meidän tehottomuutta. Paikkoja oli, mutta turha on jossitella. Pitää laittaa kiekot sisään. Nollalla maalilla ei voi voittaa. Ylivoimaa meidän on saatava paremmaksi. Jotenkin tuntuu, että vielä jäi varastoon. Jokaisen jätkän pitää löytää oma parhaansa näissä peleissä. Tilannekovuus pitää olla aivan eri luokkaa, kommentoi HPK:n päävalmentaja Olli Salo.

Pelit jatkuvat Lahdessa lauantaina. Mikäli HPK voittaa lauantaina, pelataan viimeinen  Villi Kortti –ottelu sunnuntaina Hämeenlinnassa. Jos taas Pelicans  voittaa, HPK:n A-Nuorten kausi päättyy. Eli eiköhän sovita, että sunnuntaina nähdään Ritari-areenassa!

NÄIN PELATAAN – KATSO ILMAISEKSI KAUSIKORTILLA

Villi Kortti -kierrokselta jatkoon mennään kahdella voitolla. Ottelut pelataan:

to 27.2. klo 19.00 HPK-Pelicans 0-2
la 1.3. klo 16.00 Pelicans-HPK
su 2.3. klo 15.00 HPK-Pelicans (tarvittaessa)

HPK:N KAUSIKORTILLA NÄET KOKO A-NUORTEN PLAYOFFKEVÄÄN ILMAISEKSI!

Liput Villi Kortti -kierroksen kotiotteluihin:

Aikuiset 5 €
Lapset, opiskelijat & eläkeläiset 2 €

Liput myy: kaikki HPK:n myyntipisteet, paitsi Lehdon liikenne (huomioi palvelumaksut!)

HPK

 

28.02.2014 09:46

Jaa artikkeli: