A-Nuoret hakevat uutta ilmettä keskiviikkona

HPK:n A-Nuoret saavat keskiviikkona vastaansa Kiekko-Vantaan Ritari-areenassa klo 19.00. Sunnuntain Tappara-ottelun jälkeen on ryhtiliikkeen paikka. Kaikki muuttui yhdessä yössä A-Nuorten leirissä. Lauantaina 6-2 voiton Kärpistä ottanut ritariryhmä unohti valmistautua peliinsä Tapparaa vastaan ja jälki oli rumaa Tampereella. Tappara vei ottelun numeroin 8-2.

– Työnteko ja valmistautuminen unohdettiin sunnuntaina. Nuorten SM-liigassa vaaditaan kunnon valmistautuminen, että voi pelata hyvän ottelun. Olimme aivan lapasia ja saimme hyvän muistutuksen valmistautumisen tärkeydestä, ruoti A-Nuorten päävalmentaja Olli Salo tiistaina.

Myös keskiviikkona vieraaksi tuleva Kiekko-Vantaa on pelannut ailahtelevasti. Suurinumeroiset tappiot ovat vaihtuneet murskavoittoihin ja päinvastoin. Edellisessä ottelussaan vantaalaiset teurastivat KalPan numeroin 10-4.

– Kova joukkue tulossa vastaan. Jengi on täynnä Mestis-miehiä, joten aliarvioinnin paikkaa ei missään nimessä ole. Kyllä luulisi sunnuntain jälkeen syttyvän taisteluun, pohtii Salo.

Jäähyjä ja kokoonpanomuutoksia

HPK on ottanut rutkasti jäähyjä alkukaudella. Ainoastaan yhdessä ottelussaan HPK on ollut boxissa vähemmän kuin 12 minuuttia. Salon mukaan ennen kaikkea hyökkäyspään tyhmät ja turhat jäähyt on kitkettävä pois.

Kokoonpanoon on tulossa keskiviikoksi muutoksia. B-juniorien kauden alun onnistujat pääsevät näyttämään kyntensä. Santeri Vuoti, Ismo Nikkinen ja Joona Monto muodostavat hyökkäysvitjan Ritari-areenassa keskiviikkona. Nikkinen johtaa HPK:n B-juniorien pistepörssiä 14 tehopisteellä, Monto on toisena ja Vuoti neljäntenä.

– Kolmikko tuo varmasti yritystä ja liikettä kentälle.

HPK:n A-Nuorten pistepörssihai on seitsemän pelatun ottelun jälkeen Robert Leino. Kautensa hienosti, tehoin 1+13=14, aloittanut sentteri on vastannut valmennusjohdon huutoon.

– Leino on joukkueen pelillinen moottori. Hän on tehnyt sen, mitä häneltä on odotettu. Toivottavasti homma jatkuu samaan malliin, Salo miettii.

HPK A – Kiekko-Vantaa A
Ritari-areenassa keskiviikkona 5.10. klo 19.00

Tervetuloa!
Otteluun on vapaa sisäänpääsy

04.10.2011 12:41

Jaa artikkeli: